Modul WDM

  • High Quality CWDM Multiplexer kalawan 1470-1610nm pikeun Base Station

    High Quality CWDM Multiplexer kalawan 1470-1610nm pikeun Base Station

    Modul Multiplex Divisi Panjang Gelombang Kasar dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 20nm ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1270nm dugi ka 1610nm.
  • 100G DWDM Modul MUX DEMUX LGX kasus

    100G DWDM Modul MUX DEMUX LGX kasus

    Module Multiplex Divisi Panjang Gelombang Padet dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 100G ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1520nm dugi ka 1620nm.
  • 150G DWDM MODUL MUX DEMUX pikeun Base Station

    150G DWDM MODUL MUX DEMUX pikeun Base Station

    Module Multiplex Divisi Panjang Gelombang Padet dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 150G ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1520nm dugi ka 1620nm.
  • 200G DWDM Module Mux Demux DWDM

    200G DWDM Module Mux Demux DWDM

    Module Multiplex Divisi Panjang Gelombang Padet dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 200G ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1520nm dugi ka 1620nm.
  • 1310/1490/1550 FWDM

    1310/1490/1550 FWDM

    3 palabuhan FWDM ngagunakeun filter pilem ipis pikeun mastikeun kualitas luhur jeung kinerja optik sampurna.Bisa ngahontal 1310 & 1490, 1550 dua channel sinyal optik Mux na Demux, sarta ieu loba dipaké dina CATV, Télékomunikasi, Internet jeung saterusna.
  • FWDM komponén

    FWDM komponén

    Komponén FWDM ieu nganggo téknologi saringan gangguan pilem ipis dewasa pikeun misahkeun atanapi ngagabungkeun sinyal optik khusus.Kalawan rubakpita lega, leungitna sisipan low, isolasi tinggi, sarta leungitna gumantung suhu low, aranjeunna idéal pikeun pamakéan dina amplifier optik, CATV, sarta aplikasi FTTH.
  • Panjang gelombang Divisi Multiplex WDM

    Panjang gelombang Divisi Multiplex WDM

    Modul Jaringan Optik Pasif Divisi Panjang gelombang Multiplex dirancang pikeun aplikasi GPON / XGPON / NGPON2.Éta dumasar kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina saluran 1310nm / 1490nm / 1550nm.
  • 8CH CWDM Mux na Demux Module

    8CH CWDM Mux na Demux Module

    Modul Multiplex Divisi Panjang Gelombang Kasar dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 20nm ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1270nm dugi ka 1610nm.Fitur Low Insertion Loss High isolasi Low Polarisasi Dependent Loss Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm ka 1620nm Wide Suhu Operasi: Ti -5 ℃ nepi ka 75 ℃ Reliabiliti tinggi jeung stabilitas tinggi Telcordia GR-1209-CORE compli...
  • Single Serat Bidirectional Optik Circulator

    Single Serat Bidirectional Optik Circulator

    Circulator nyadar transmisi optik non-malik, nu nungtun transmisi sabalikna cahaya, misahkeun tina transmisi maju cahaya dina spasi, sarta outputs ti port sejen.Éta tiasa dianggo sareng modul WDM MUX sareng modul DEMUX pikeun ngawujudkeun transmisi bi-arah serat tunggal sareng nyimpen sumber serat.Fitur ● Low Insertion Loss ● Low Polarisasi Gumantung Loss ● Wide Suhu Operasi: Ti -5 ℃ nepi 75 ℃ ● High Reliabiliti jeung Stabilitas ● Telcordia GR-1209-COR ...
  • CCWDM Mux Demux Module

    CCWDM Mux Demux Module

    Compact Coarse Wavelength Division Multiplex dirancang pikeun aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang sareng modul base station 5G.CCWDM kami diproduksi dumasar kana téknologi rohangan bébas sareng beroperasi dina jarak saluran 20nm ITU Grid CWDM panjang gelombang tina 1270nm dugi ka 1610nm.Fitur ● Low Insertion Loss ● High Isolasi ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1620nm ● High Reliability jeung Stabilitas ● Telcordia GR-1209-CORE-2001 ...
  • 9 + 1CH CWDM kalawan LGX Box

    9 + 1CH CWDM kalawan LGX Box

    Modul Multiplex Divisi Panjang Gelombang Kasar dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang.Didasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng beroperasi dina jarak saluran 20nm ITU Grid CWDM panjang gelombang ti 1270nm dugi ka 1610nm.Fitur ● Low Insertion Loss ● High isolasi ● Low Polarisasi Dependent Loss ● High reliabiliti jeung tinggi stabilitas ● Telcordia GR-1209-CORE patuh ● Telcordia GR-1221-CORE patuh spésifikasi Parameter Unit Specificatio...