Satelit pamancar optik

  • Micro CATV & SAT-IF pamancar optik ZST Series

    Micro CATV & SAT-IF pamancar optik ZST Series

    Katerangan ZST runtuyan mini satelit pamancar optik bisa dibagi kana ZST1310M (1310nm) jeung ZST1550M (1550nm) nurutkeun bédana panjang gelombang, kaluaran kakuatan optik nyaéta 0-10dBm pilihan.Fitur 1.Dirancang pikeun jaringan FTTH.2. High linearity, Cocog jeung CATV & SAT-IF aplikasi.3.Excellent linearity na flatness.4.Single-mode serat leungitna balik tinggi 5.Using GaAs panguat alat aktip.6.Ultra téhnologi noise low.Ukuran 7.Smaller sarta instalasi gampang.8.BEureum-LED f...
  • CATV & Pamancar Optik Satelit (ZST9526)

    CATV & Pamancar Optik Satelit (ZST9526)

    Pedaran Produk ZST9526 Satelit Optical Transmitter adopts high-linearity kukupu DFB laser nu langsung dimodulasi pikeun ngirimkeun 47-862MHz jeung 950 ~ 2600MHz sinyal dina serat tunggal.Éta tiasa milih panjang gelombang standar ITU pikeun sistem DWDM pikeun manjangkeun sareng ngapdet jaringan.Ieu bisa amplified ku EDFA na EYDFA pikeun sistem FTTH badag.Éta tiasa cocog sareng téknologi PON FTTx pikeun ngawujudkeun kombinasi CATV, DVB-S, Internét sareng FTTH.ZST9526 Satelit pamancar optik a ...