Node optik outdoor

  • Titik Optik ZBR864B (Kaluaran Bebas)

    Titik Optik ZBR864B (Kaluaran Bebas)

    Fitur ◆1310nm na 1550nm cara operasi ganda ◆Sedeng-ukuran aluminium tuang perumahan, sampurna waterproof jeung panas dissipation performance.Adopt internasional canggih polishing na passivation technics, sangkan beungeut ngawangun jaket ngajaga padet, éta boga kinerja alus di dissipation panas, listrik. konduksi sareng anticorrosive (biasana perumahan domestik ngadopsi cet semprot atanapi plastik semprot, dissipation panas langkung handap dina 15%).◆4-jalan kaluaran tinggi bebas, bisa ngahontal 110dBμV, ajusta ...
  • Opat port panarima optik kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Opat port panarima optik kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur maju Jalur balik Panjang gelombang panarima optik (nm) 1100~1600 Panjang gelombang panarima optik (nm) 1100~1600 Rentang input optik (dBm) -7~+2 Rentang kaluaran optik (mW) 1~5 Tipe konektor FC/APC, SC/APC Tipe Panyambung FC/APC,SC/APC Optical cerminan leungitna (dB) ≥45 Optical cerminan leungitna(dB) ≥45 Link parameter Patalina jalur Balik jalur CNR(dB) CSO(dBc) CTB(dBc) >51 ≤- 60 ≤-65 CNR(dB) CSO(dBc) ...
  • ZBR804 Opat Cara panarima optik outdoor

    ZBR804 Opat Cara panarima optik outdoor

    1.0 Pedaran Produk ZBR804 Opat Cara Outdoor Optical Receiver integrates maju sinyal optik narima, ngadistribusikaeun jeung ngabalikeun pamancar, nu mangrupa ekonomis, kinerja tinggi jeung alat gain tinggi.Ieu utamana dipaké dina tungtung jaringan serat optik, dimana perlu multi-cara tingkat kaluaran RF tinggi ngadistribusikaeun pikeun ngalanggan langsung, sarta menta fungsi bi-arah.Ku cara kieu éta tiasa ngirangan panguat sareng ngajantenkeun jaringan langkung dipercaya.rak nu adopts panganyarna waterproof ...
  • Opat port panarima optik kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Opat port panarima optik kalayan jalur balik (ZBR8604-B)

    Parameter optik Jalur maju Jalur balik Panjang gelombang panarima optik (nm) 1100~1600 Panjang gelombang panarima optik (nm) 1100~1600 Rentang input optik (dBm) -7~+2 Rentang kaluaran optik (mW) 1~5 Tipe konektor FC/APC, SC/APC Tipe Panyambung FC/APC,SC/APC Optical cerminan leungitna (dB) ≥45 Optical cerminan leungitna(dB) ≥45 Link parameter Patalina jalur Balik jalur CNR(dB) CSO(dBc) CTB(dBc) >51 ≤- 60 ≤-65 CNR(dB) CSO(dBc) ...