Panguat serat optik outdoor

  • Luar Erbium-Doped Serat panguat ZOA1550W

    Luar Erbium-Doped Serat panguat ZOA1550W

    ZOA1550W runtuyan 1550nm Erbium Doped Serat Panguat (out-panto) nyaéta pikeun aplikasi Filed, éta adopts 980nm atanapi 1480nm linearity tinggi, isolasi optik, nu DFB, thermoelectric cooling DFB laser dihasilkeun JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel jeung lianna. pausahaan semikonduktor kawentar dunya salaku sumber pompa.Dina interior mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat cooling thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun milih ...