Obrolan Optik Set

  • Obrolan Optik Set

    Obrolan Optik Set

    Optical Talk Set mangrupikeun alat anu cerdas sareng efisien anu ngagabungkeun dina hiji set fungsi telepon optik digital sareng sumber cahaya anu stabil.Hal ieu loba dipaké dina operasi instalasi, nguji optik, pangropéa sarta nguji nilai atenuasi serat.
  • AOT600 Obrolan optik Siapkeun

    AOT600 Obrolan optik Siapkeun

    Optical Talk Set mangrupikeun alat anu cerdas sareng efisien anu ngagabungkeun dina hiji set fungsi telepon optik digital sareng sumber cahaya anu stabil.