Optical Loss Tester

  • BOU350 Optik Loss Tester

    BOU350 Optik Loss Tester

    CIRI ● OPM, OLS dina hiji alat ● Ngukur atenuasi optik ● Mode hemat énergi ● OPM kalawan 850/1300/1310/1490/1550/1625nm ● Setélan nilai rujukan pikeun unggal panjang gelombang otonomi kakuatan 100 jam ● jaminan hiji taun jeung Tilu -taun spésifikasi interval calibration dianjurkeun Sumber Cahaya M3M8 M3 S3S5 S4 S3S4S5 S6 Panjang Gelombang (nm) 850/1300 1300 1310/1550 1490 1310/1490/1550 1625 Daya Kaluaran > 1625 Kaluaran > 10/1625 nm nm/1625nm / > -10 dBm ...