Panyambung optik

  • Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC Serat optik Panyambung

    Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm FC APC UPC Serat optik Panyambung

    Panyambungna serat optik ngabogaan thread screw pas kana adaptor nyadiakeun sambungan aman.Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapis nikel sareng ferrule keramik / spring / laras crimp ditambah crimp-over leungeun baju sareng boot karét.Panyambung serat optik, atanapi panyambung serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng ngamungkinkeun sambungan sareng pegatna langkung gancang tibatan serat splicing.Ieu mechanically pasangan sarta aligns inti serat sangkan pas lampu ...
  • Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC Serat Optik Panyambung

    Standar 0.9mm 2.0mm 3.0mm LC APC UPC Serat Optik Panyambung

    Panyambungna serat optik ngabogaan thread screw pas kana adaptor nyadiakeun sambungan aman.Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapis nikel sareng ferrule keramik / spring / laras crimp ditambah crimp-over leungeun baju sareng boot karét.Panyambung serat optik, atanapi panyambung serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng ngamungkinkeun sambungan sareng pegatna langkung gancang tibatan serat splicing.Ieu mechanically pasangan sarta aligns inti serat sangkan pas lampu ...
  • Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC Serat optik Panyambung

    Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm SC APC UPC Serat optik Panyambung

    Panyambungna serat optik ngabogaan thread screw pas kana adaptor nyadiakeun sambungan aman.Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapis nikel sareng ferrule keramik / spring / laras crimp ditambah crimp-over leungeun baju sareng boot karét.Panyambung serat optik, atanapi panyambung serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng ngamungkinkeun sambungan sareng pegatna langkung gancang tibatan serat splicing.Ieu mechanically pasangan sarta aligns inti serat sangkan pas lampu ...
  • SC APC UPC Panyambung Gancang

    SC APC UPC Panyambung Gancang

    1.Good repeatability na interchangeability.kinerja hawa 2.Good sarta durability.3. kualitas Hight keramik ferrules leungitna sisipan low.4. High réfléksi leungitna ukuran precision.Aplikasi 1.Patch panels.2.Pigura Distribusi.3.Maintenance atanapi restorasi darurat jaringan serat.4. FTTH outlet konektor gancang.5.Sambungan dina meja pikeun lingkungan LAN.Alat Pengoperasian 1.Cukup Kawat Stripping Clamp 2. Kawat Stripper 3. Panjangna Maneuh Instrumen 4. Optik Serat Cutting Instalasi...
  • Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC Serat optik Panyambung

    Baku 0.9mm 2.0mm 3.0mm ST APC UPC Serat optik Panyambung

    Panyambungna serat optik ngabogaan thread screw pas kana adaptor nyadiakeun sambungan aman.Panyambungna diwangun ku awak kuningan dilapis nikel sareng ferrule keramik / spring / laras crimp ditambah crimp-over leungeun baju sareng boot karét.Panyambung serat optik, atanapi panyambung serat optik, mangrupikeun komponén pikeun ngeureunkeun tungtung kabel serat optik, sareng ngamungkinkeun sambungan sareng pegatna langkung gancang tibatan serat splicing.Ieu mechanically pasangan sarta aligns inti serat sangkan pas lampu ...