Pamisah Mini

  • Pamisah Mini 1×2

    Pamisah Mini 1×2

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Pamisah Mini 1×4

    Pamisah Mini 1×4

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. ...
  • Pamisah Mini 1×8

    Pamisah Mini 1×8

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. ...
  • Pamisah Mini 1×16

    Pamisah Mini 1×16

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. ...
  • Pamisah Mini 1X32

    Pamisah Mini 1X32

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. ...
  • Pamisah Mini 1X64

    Pamisah Mini 1X64

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Design ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. ...