Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1.Adopts JDSU atanapi Oclaro pompa laser

2.Adopts serat OFS

Prosés produksi 3.SMT mun assure ukuranana leutik tur comsuption kakuatan low, tapi stabilitas tinggi

4.Micro otomatis ngawas PCB

5. Kaluaran adjustable (-4 ~ + 0.5)

6.Max kaluaran 23dBm (laser pompa tunggal)

Diagram

ht (1)

Handapeun:

ht (2)

Tibalik

ht (3)

rt

(Unit:mm)

Pin Tugas

PIN #

Ngaran

Katerangan

Catetan

1

+5V

+ 5V suplai ower

2

+5V

+ 5V suplai ower

3

+5V

+ 5V suplai ower

4

+5V

+ 5V suplai ower

5

Cadangan

Taya sambungan

6

Cadangan

Taya sambungan

7

Tcase_alarm

Alarm=Suhu luhur@kasus ngaleuwihan wates luhurna;Kaluaran

8

Lop_alarm

Kaleungitan alarem kakuatan kaluaran, Alarm=Kakuatan luhur@kaluaran sahandapeun wates handapna;Kaluaran

9

L_pump_alarm

Alarm=Tinggi @ boh arus pompa ngaleuwihan wates luhur na;Kaluaran

10

T_pump_alarm

Alarm=Tinggi @ boh suhu pompa ngaleuwihan wates luhur na;Kaluaran

11

Reset

Reset = Lemah;Normal = Luhur

12

+5V

+ 5V suplai ower

13

GND

taneuh

14

GND

taneuh

15

GND

taneuh

16

GND

taneuh

17

GND

taneuh

18

RS232-TX

9600 laju baud;Kaluaran

19

LOS_alarm

Leungitna alarem sinyal input, Alarm=Tinggi@kakuatan input handap setelan handap wates;Kaluaran

20

Cadangan

Taya sambungan

21

EN_DIS

EN=Tinggi@sadaya pompa hurung;EN=Rendah@sadaya pompa pareum;Input

22

RX232-RX

9600 laju baud;asupan

23

Cadangan

Taya sambungan

24

+5V

+ 5V suplai ower

25

GND

taneuh

26

GND

taneuh

V Parameter

Barang

Parameter

Modél

1550-14~23

Kaluaran (dBm)

14~23

Input (dBm)

-1010

Panjang gelombang (nm)

15301560

Rentang adjustable kaluaran (dBm)

UP0.5,handap -4.0

Stabilitas kaluaran (dB)

≤0.2

Sensitipitas Polarisasi (dB)

<0.2

Dispersi Polarisasi (PS)

<0.5

Kaleungitan Balik Optik (dB)

≥45

Serat Panyambung

FC/APCSC/APC

Angka Noise (dB)

<5(Input 0dBm

Konsumsi Daya (W)

12W

Catu daya (V)

+5V

Suhu Gawé (℃)

-20+60

Ukuran (“)

164×85×18

Beurat (Kg)

0.25

Fungsi Software

Setél Paréntah firmware

Konfigurasi Port

EDFA diatur dina laju baud 9600 bps, 8 bit data, euweuh parity, sarta 1 bit eureun.

Sintaksis paréntah

Daptar nunjukkeun paréntah, anu dikirim ka EDFA sareng réspon, anu bakal ditampi.

1. Atur AGC Gain

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Gain of AGC

65H + Byte1

55H

1 bait dituturkeun

2. Atur APC Power

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Power of APC

66H + Byte1

55H

1 bait dituturkeun

Teu ditandatanganan,Rentang kakuatan <=23.0dBm,Lengkah = 0.2dB

Byte1 = Kakuatan * 10/2

3. Atur Case Suhu High bangbarung alarem

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Set Kasus

wates suhu

69H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Teu ditandatanganan,Range set Suhu Tinggi:25 nepi ka +85 ℃,Lengkah = 1 ℃

Byte1 = Suhu

4. Setel input bangbarung alarem low

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Setel Input wates Low

6AH + 1 Byte1

55H

1 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Atur rentang: -12.5dBm ka 12.5dBm,Lengkah: 0.1dB

Byte1 = Niley Saleresna *10

5. Atur input bangbarung alarem tinggi

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Setel Input wates High

6BH + Byte1

55H

1 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Atur Range -12.5dBm ka 12.5dBm,Lengkah: 0.1dB

Byte1 = Niley Saleresna *10

6. Atur kaluaran bangbarung alarem low

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Setel kaluaran wates Low

6CH + Byte1

55H

1 bait dituturkeun

Unsigned, Atur Range:0dBm ka 25,5dBm,Lengkah: 0.1dB

Byte1 = Niley nyata * 10

7. Atur input kaluaran bangbarung alarem tinggi

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur kaluaran wates High

6DH + Byte1

55H

1 bait dituturkeun

Unsigned, Atur Range:0dBm ka 25,5dBm,Lengkah: 0.1dB

Byte1 = Niley nyata * 10

8. Atur mode operasi: AGC / APC / ACC

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Nyetél AGC / APC / ACC

71H + Bait1

55H

1 bait dituturkeun

Byte1:0×03 :ACC,0×02 : APC,0×01: AGC

9. Setel alarm ngaktipkeun atawa mareuman topeng

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Setel Topeng Alarm

80H + Byte1-topeng

+ Byte2-topeng

55H

2 bait dituturkeun

"1" = masked (nyaéta alarm ditumpurkeun)

"0" = aktipkeun alarm

Topeng Byte1:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 luhur

TEC_1 luhur

I2 luhur

I1 luhur

Kaluaran luhur

Kaluaran low

Input luhur

Input low

Topeng Byte2:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

Kasus T luhur

TEC_2 luhur:Pump2 TEC ayeuna alarm tinggi

TEC_1 luhur:Pump1 TEC ayeuna alarm tinggi

I2 luhur:Pump2 bias ayeuna alarm tinggi

I1 luhur:Pump1 bias ayeuna alarm tinggi

Kaluaran luhur:Kaluaran kakuatan alarem tinggi

Kaluaran low:Kaluaran kakuatan alarem low

Input luhur:Input kakuatan tinggi alarm

Input low:Input kakuatan low alarem

Kasus T luhur:Kasus Suhu Alarm High

10. Mulangkeun Pabrik Default

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Mulangkeun Pabrik Default

90H

55H

Default: Daya dipeunteun dina modeu APC:

APC/ACC

APC

/

Laser ON / OFF

ON

/

Kaluaran kakuatan optik

OPT_type

dBm

Input Alarm Lemah

-5

dBm

Input Alarm Luhur

10

dBm

Kaluaran Alarm Lemah

OPT_type-4

dBm

Kaluaran Alarm High

OPT_type+1

dBm

Modul Suhu Alarm High

65

TEC Alarm High ayeuna

1.3

A

Laser Suhu High Alarm

35

nyetél Topeng Alarm

(00 00)

ngaktifkeun

OPT_type: EDFA-modul ditangtukeun kakuatan-tingkat

11. Nyetél kakuatan input offset

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Nyetél kakuatan input offset

A0H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Offset = (Byte2*256+Byte1)/10,Lengkah: 0.1dB

12. Nyetél kakuatan kaluaran offset

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur offset kakuatan kaluaran

A1H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait dituturkeun

Ditandatanganan, Offset = (Byte2*256+Byte1)/10,Lengkah: 0.1dB

13. Atur Pump1 bias ayeuna dina modeu ACC

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Pump1 bias ayeuna

67H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait dituturkeun

Unsigned, Bias Ayeuna = (Byte2*256+Byte1),Lengkah: 1mA
14. Atur Pump1 bangbarung alarem tinggi ayeuna

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Atur Pump1 bangbarung alarem tinggi ayeuna

68H + Byte1 + Byte2

55H

2 bait dituturkeun

Unsigned, Niley Saleresna = ( Byte2*256+Byte1),Lengkah: 1mA

17. Pareum pompa

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Pareuman Pompa

82H

55H

Catetan: Aktipkeun nalika switch éksternal diaktipkeun

18. Dina Pompa

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Dina Pompa

83H

55H

Catetan: Aktipkeun nalika switch éksternal diaktipkeun

19. Baca Pump1 Suhu

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca Pump1 Suhu

87H

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

Ditandatanganan,Byte1=Nilai Sabenerna, Unit: 1 ℃

21. Baca TEC1 ayeuna

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca TEC1 ayeuna

89H

55H + L-Bytes + H-Bytes

2 bait dituturkeun

Ditandatanganan,TEC ayeuna =H-Bytes*256+ L-Bytes,Unit: 1mA

23. Baca Pump1 Daya

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca Pump1 Power

A2H

55H + L-Bytes + H-Bytes

2 bait dituturkeun

Teu ditandatanganan,Daya pompa = (H-Bytes*256+ L-Bytes)/10,Unit: 1 mW

25. Baca status modul data sakabeh

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca status modul data sakabeh

79H

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8

8 bait dituturkeun

Byte1:Input Daya L-bait

Byte2:Input Daya H-bait

Byte3:Kaluaran Daya L-bait

Bait4:Kaluaran Daya H-bait

Bait5:Pump1 Ayeuna L-Byte

Bait6:Pompa1 H-bait ayeuna

Bait7:Pump2 Ayeuna L-bait

Bait8:Pump21 Ayeuna H-Byte

Daya Input,Daya Kaluaran:Nomer ditandatanganan,rumus → kakuatan = (H-Bytes * 256 + L-Bytes) / 10

Pmp-1 Ayeuna,Pmp-2 Ayeuna:Nomer teu ditandatanganan,rumus → ayeuna = (H-Bytes*256+L-Bytes)

26. Baca parameter setelan

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca parameter setélan

7AH

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3 + Byte4 + Byte5 + Byte6 + Byte7 + Byte8 + Byte9 + Byte10 + Byte11 + Byte12 + Byte13 + Byte14 + Byte15 + Byte16+ Byte17

17 bait dituturkeun

 

Byte

Katerangan

Paréntah

Runtuyan

Byte1

Pompa-1 H wates low

Pompa 1 alarem ayeuna bait low

68

14

Byte2

Pompa-1 H wates luhur

Pompa 1 alarem ayeuna bait tinggi

68

14

Byte3

Pompa-2 H wates low

Pompa 2 alarem ayeuna bait low

85

16

Bait4

Pompa-2 H wates luhur

Pompa 2 alarem ayeuna bait tinggi

85

16

Bait5

Wates Case_T

Kasus Suhu alarem H wates

69

3

Bait6

Input L wates

Input alarem wates low

6A

4

Bait7

Input H wates

Input alarm wates luhur

6B

5

Bait8

wates kaluaran L

kaluaran alarem wates low

6c

6

Bait9

Kaluaran wates H

kaluaran alarem wates luhur

6d

7

Bait10

NC

Bait11

NC

Bait12

C_POWER_L

Kakuatan APC bait low

66

2

Bait13

C_POWER_H

Kakuatan APC bait tinggi

66

2

Bait14

C_I1_H

operasi Ayeuna 1 of ACC bait low

67

13

Bait15

C_I1_H

operasi Ayeuna 1 of ACC bait tinggi

67

13

Bait16

C_I2_H

operasi Current2 of ACC bait low

68

15

Bait17

C_I1_H

operasi Ayeuna 2 of ACC bait tinggi

68

15

27. Maca mode operasi

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca mode operasi

7BH

55H + Byte1 + Byte2 + Byte3

3 bait dituturkeun

Byte1:Ketik TYP = TYP (Tipe Daya) * 5*2/10, contona Daya Tipe = 22, 22dBm EDFA, janten TYP nyaéta 0x6E

Byte2:0×03: ACC,0×02 : APC,0×01: AGC

Byte3:Nomer pompa

28. Baca versi firmware

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Maca versi firmware

7CH

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

Byte1:Vérsi Saleresna = Data Vérsi / 10

29. Baca saeutik alarem

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca saeutik alarm

7DH

55H + Byte1 + Byte2

2 bait dituturkeun

Bait 1:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

TEC_2 luhur

TEC_1 luhur

I2 luhur

I1 luhur

Kaluaran luhur

Kaluaran low

Input luhur

Input low

Bait2:

Bit7

Bit6

Bit5

Bit4

Bit3

Bit2

Bit1

Bit0

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

ditangtayungan

Kasus T luhur

0:OK

1:Alarem

30. Baca alarm Aktipkeun

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca saeutik alarm

81H

55H + Topeng1 + Topeng2

2 bait dituturkeun

31. Baca suhu bisi

Fungsi

Paréntah

(Modul PC ka EDFA)

Ngaku

(Modul EDFA ka PC)

Koméntar

Baca saeutik alarm

86H

55H + Bait1

1 bait dituturkeun

Byte1:Vérsi sabenerna =Nilai sabenerna / Unit = ℃


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami