Calakan EDFA Module

  • Modul panguat optik CATV

    Modul panguat optik CATV

    ZOA1550MB CATV EDFA modul adopts versi baku pikeun Single Channel na narrowband.EDFA kalebet laser pompa cooling, monitor input sareng isolator input, monitor kaluaran sareng isolator kaluaran, pakét ukuran kompak 90X70X20mm.Antarbeungeut 30-pin anu ramah-pamaké kalebet pikeun ngaktifkeun alat komunikasi sareng éléktronika kontrol.Fitur (1) kualitas luhur: adopts branded internasional 980nm laser pompa, software dioptimalkeun pikeun kakuatan, gain sarta fitur flatness, nu ngajamin NF lemah sareng ...
  • Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

    Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts JDSU atanapi Oclaro pompa laser 2.Adopts serat OFS 3.SMT prosés produksi pikeun assure ukuran leutik sarta comsuption kakuatan low, tapi stabilitas tinggi 4.Micro otomatis monitor PCB 5.Output adjustable(-4~+0.5) 6. Max outputs 23dBm (laser pompa tunggal) Diagram Underside: Tibalik (Unit: mm) Pin Tugas PIN # Ngaran Katerangan Catetan 1 + 5V + 5V ower suplai 2 + 5V + 5V ower suplai 3 + 5V + 5V ower suplai 4 + 5V + 5V suplai ower 5 Reserve No Connection...