GPON ONU

  • FTTH GPON ONU ZM2 Series

    FTTH GPON ONU ZM2 Series

    Bubuka 1. FTTH GPON ONU runtuyan.2. ukuran Compact, euweuh fans na euweuh noise.3. Beunghar fungsi kalayan operasi gampang jeung perawatan.Aranjeunna nganggo parangkat lunak terbuka sareng arsitéktur hardware pikeun nyumponan sarat réliabilitas, pangropéa sareng kaamanan alat-alat kelas pamawa.Éta sayogi dina sababaraha spésifikasi sareng tiasa dianggo pikeun skenario FTTH.Ciri 1. Sasuai jeung standar ITU-T G.984 GPON.2. pemetaan fléksibel antara GEM Port na T-CONT.3. Pangrojong...