GPON OLT

  • GPON OLT ZG1000

    GPON OLT ZG1000

    1. Carrier-grade GPON OLT parabot;2. Cocog jeung aksés skala leutik, fléksibel pikeun instalasi;3. 8/16 palabuhan PON;4. PON panyalindungan link optik, modul kakuatan kaleuleuwihan.
  • ZJ5610-GL Series Smart Kaset GPON OLT

    ZJ5610-GL Series Smart Kaset GPON OLT

    ZJ5610-GL mangrupakeun kapasitas leutik tur ningkatna mode kaset GPON OLT, minuhan sarat tina ITU-T G.984 / G.988 jeung standar relatif Cina Telecom / Unicom GPON, possessing super kapasitas aksés GPON, reliabiliti carrier-kelas jeung fungsi kaamanan lengkep.