Panarima optik FTTH

  • ZHR1000SD FTTH High Level panarima optik

    ZHR1000SD FTTH High Level panarima optik

    ZHR1000SD FTTH panarima optik ieu husus dirancang pikeun jaringan CATV FTTH.
  • FTTH Micro optik panarima ZHR10M3

    FTTH Micro optik panarima ZHR10M3

    ciri kinerja ◆ kualitas luhur cangkang palastik, ngaliwatan desain liang dina dua sisi, kalawan dissipation panas alus.◆ RF channel pinuh GaAs sirkuit panguat noise low.Sinyal digital nyugemakeun panarimaan -15dBm jeung sinyal analog nyugemakeun panarimaan-10dBm.◆With input optik fungsi AGC ◆Anti-frekuensi tinggi surge panyalindungan GaAs panguat tube.◆Low-kakuatan design,-efisiensi tinggi switching catu daya ensures reliabiliti tinggi jeung stabilitas tinggi tina catu daya.Kakuatan sakabéh ...
  • FTTH Micro optik panarima ZHR13MC

    FTTH Micro optik panarima ZHR13MC

    1.Features ●Utral-low kakuatan optik narima.●Cold stamping logam perumahan.● Ieu kakuatan disadiakeun ku catu daya tina Set-Top Box ngaliwatan port USB.●Sinyal RF disambungkeun ka F-tipe port input Set-top-Box ku konektor F-tipe, mangka dipasang dina port input Set-top-Box.●F-tipe konektor nyaeta métrik atawa Kaisar (opsional).●The arah ZHR13MC tiasa 360degrees rotasi, spasi instalasi pisan fléksibel.●Adaptor optik nyaéta FC / APC atanapi SC / APC (opsional).●Numutkeun u...
  • Panarima Optik FTTH (Saringan Diwangun-di)

    Panarima Optik FTTH (Saringan Diwangun-di)

    ZHR28 runtuyan titik optik indoor mangrupakeun kinerja tinggi na reliabiliti tinggi panarima optik.Ieu diadopsi detéktor optik tina rentang dinamis lega, merealisasikan kontrol otomatis (AGC) fungsi tina tingkat kaluaran RF sinyal input kakuatan optik dina rentang dinamis lega sakumaha -8dBm ~ + 2dBm dina sirkuit.Fitur 1.Operation rubakpita nyaeta 87 ~ 1000MHz.2.One-way low noise kaluaran sinyal RF, éta ekonomis tur praktis.3.It boga indikator pikeun catu daya jeung kakuatan optik.4. Optical Auto Gain Control...
  • FTTH Micro optik panarima ZHR100L

    FTTH Micro optik panarima ZHR100L

    1.Tinjauan ZHR100L Mini Optical Node nyaéta kinerja anu luhur, reliabiliti alus, pengeluaran kakuatan rendah, volume leutik, sareng saé pikeun jaringan Fiber To The Node / Fiber To Home(FTTH).2.Fitur 1) 1310nm na 1550nm pilihan gawé jandela 2) Frékuénsi 40MHz -1002MHz 3) Gallium arsenide panguat dipaké kalawan indéks kinerja alus.4) Aya sistem métrik (atanapi sistem Inggris) port kaluaran frekuensi radio sareng port catu daya DC DC12V ~ 15V mandiri.5) aluminium leutik paeh matak c ...
  • FTTH Optik Panarima ngawangun-di WDM ZHR860MD

    FTTH Optik Panarima ngawangun-di WDM ZHR860MD

    Tinjauan ZHR860MD mangrupikeun panarima optik anu berkinerja tinggi sareng réliabilitas anu luhur.Ieu diadopsi detéktor optik tina rentang dinamis lega, merealisasikan kontrol otomatis (AGC) fungsi tina tingkat kaluaran RF sinyal input kakuatan optik dina rentang dinamis lega sakumaha -10 ~ -3dBm dina sirkuit.Fitur rubakpita Operasi nyaeta 47 ~ 1000MHz.Hiji arah kaluaran sinyal RF noise low, éta ekonomis tur praktis.Éta gaduh indikator pikeun catu daya sareng kakuatan optik.fungsi kontrol gain otomatis optik (AGC).Kalayan PO...
  • ZHR860MF Micro optik panarima

    ZHR860MF Micro optik panarima

    Aplikasi Fiber to the home (FTTH) jaringan.Fitur Paké pikeun serat ka jaringan asal.Padet paeh-tuang perumahan aluminium.Konektor input SC / APC sareng kaluaran RF sareng konektor F bikang.Kalayan indikator kakuatan input LED 2-tahap.Input rentang kakuatan -10~+3dBm Output tingkat 75~80dBuV.Diwangun-di fungsi AGC.Low noise amplifier dilakukeun dina téknologi push-pull.Konsumsi kakuatan pisan low <2.0W.Parameter Indéks Unit Kinerja Parameter optik Operasi panjang gelombang nm 1550 Daya input dBm ...
  • ZHR1000M FTTH Serat optik panarima

    ZHR1000M FTTH Serat optik panarima

    Outline ZHR1000M Mini Optical titik téh tinggi dina kinerja, alus dina reliabiliti, low di pengeluaran kakuatan leutik dina volume, sarta alus pikeun jaringan tina Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH).Fitur •Frékuénsi 40MHz -1002MHz.• Gallium arsenide amplifier dipaké kalawan indéks kinerja alus.• Aya sistem métrik (atawa sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sarta DC12V ~ 15V port catu daya DC bebas.• aluminium leutik paeh matak casing, beautifully ngawangun, alus keur imah-pamakéan.• Anggo SC/...
  • FTTH WDM serat optik panarima

    FTTH WDM serat optik panarima

    Parameter Optik Fitur CATV Gawé panjang gelombang nm 1260 ~ 1620 1540 ~ 1563 Lulus panjang gelombang nm 1310 jeung 1490 Channel Isolasi dB ≥40 1550nm & 1490nm Tanggung jawab A / W ≥0.85 1310nm kakuatan dBm 0.85 ≥ 90 nm 90 nm & 1310nm Receiver nm +2~-10 TV Analog(CNR>45dB) Karugian mulang optik dB +2~-20 TV Digital(MER>29dB) ≥55 Panyambung serat optik SC/APC LC/APC RF Pitur Gawé Bandwidth MHz 47-1002 ...
  • ZHR1000MF FTTH Serat optik panarima

    ZHR1000MF FTTH Serat optik panarima

    Outline ZHR1000MF Mini Optical titik tinggi dina kinerja, alus dina reliabiliti, low di pengeluaran kakuatan leutik dina volume, sarta alus pikeun jaringan tina Fiber To The Node / Fiber To Home (FTTH).Fitur •Kalayan band filter sarta ngan lulus 1550nm.•Frékuénsi 40MHz -1002MHz.• Gallium arsenide amplifier dipaké kalawan indéks kinerja alus.• Aya sistem métrik (atawa sistem Inggris) port kaluaran frékuénsi radio sarta DC12V ~ 15V port catu daya DC bebas.• aluminium leutik paeh matak casing, beautif ...
  • ZHR1000P FTTH optik panarima

    ZHR1000P FTTH optik panarima

    ZHR1000P runtuyan FTTH panarima optik boga kinerja tinggi, kakuatan optik panarima handap sarta ongkos handap pikeun operator CATV nyadiakeun kualitasna alus sarta solusi jaringan FTTH alus teuing.ZHR1000PD khususna desain pikeun aplikasi FTTP / FTTH.kinerja tinggi, kakuatan optik panarima low jeung ongkos handap mangrupa FTTH solusi Pilihan pangalusna pikeun MSO.WDM terpadu pikeun sinyal video 1550nm sareng sinyal data 1490nm / 1310nm dina hiji serat.Refleksi 1490nm / 1310nm pikeun nyambungkeun alat ONT.Aranjeunna cocog pisan ...
  • FTTH mini panarima optik kalawan WDM

    FTTH mini panarima optik kalawan WDM

    Pedaran ZHR1000PD mangrupakeun mini panarima optik indoor ngawangun di WDM, dirancang pikeun aplikasi transmisi FTTP / FTTH.Éta nyayogikeun réspon frékuénsi sareng distorsi anu saé kalayan sora anu rendah, kaluaran RF anu luhur, sareng konsumsi kakuatan anu rendah.Ieu mangrupakeun single mode serat-babi buntut na geus sadia kalawan sagala rupa pilihan konektor.Interface No Interface Katerangan 1 RF OUT RF OUT1 F konektor 2 RF OUT2 pilihan 3 PWR Power adaptor port 4 PON 1490/1310mn panganteur data SC/PC...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2