Serat Optik Terminal Box

  • FTTH serat optik raray Box ZJ101

    FTTH serat optik raray Box ZJ101

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek jeung alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa 1 inti, 2 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu.● Pamasangan gampang: Gunung dina témbok atawa ngan nempatkeun dina taneuh.● slot adaptor diadopsi - Taya screws diperlukeun pikeun masang adapters.● Colokkeun serat kalayan henteu kedah ...
  • FTTH serat optik raray Box ZJ102

    FTTH serat optik raray Box ZJ102

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek jeung alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa 1 inti, 2 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu ● instalasi gampang: Gunung dina témbok ● inlets kabel Serat ti unggal arah, ngarojong inlets kabel pikeun skenario béda.● adaptor Adoptable: SC, ...
  • Telescopic FTTH serat optik raray Box ZJ201

    Telescopic FTTH serat optik raray Box ZJ201

    Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti sareng 4 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat sarta lampu ● instalasi gampang: Gunung dina témbok ● operasi gampang: serat colokan kalawan teu kudu muka cangkang ● inlets kabel serat ti unggal arah, ngarojong ...
  • FTTH serat optik raray Box ZJ202

    FTTH serat optik raray Box ZJ202

    Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa 1 inti, 2 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu.● Pamasangan gampang: Gunung dina témbok atawa ngan nempatkeun dina taneuh.● baki Splicing bisa dihapus lamun diperlukeun atawa salila instalasi pikeun operasi merenah tur ...
  • FTTH serat optik raray Box ZJ401

    FTTH serat optik raray Box ZJ401

    Tinjauan kotak distribution optik EFON FDB-004C terminates hiji kabel serat optik nepi ka 4 cores, bringing perbaikan signifikan hasilna pangalaman customer hadé mun FTTH kudu deployed.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu.● Pamasangan gampang: Gunung dina témbok atawa ngan nempatkeun dina taneuh.● baki Splicing bisa dihapus lamun diperlukeun atawa salila instalasi pikeun operasi merenah tur instalasi;● Slot adaptor diadopsi - Taya screws diperlukeun pikeun ...
  • FTTH serat optik raray Box ZJ402

    FTTH serat optik raray Box ZJ402

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek jeung alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa 1 inti, 2 inti, 4 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu.● Pamasangan gampang: Gunung dina témbok atawa ngan nempatkeun dina taneuh.● baki Splicing bisa dihapus lamun diperlukeun atawa salila instalasi pikeun conven ...