Serat optik Splitter

  • Splitter Tipe Kaset 1X2

    Splitter Tipe Kaset 1X2

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Splitter Tipe Kaset 1X4

    Splitter Tipe Kaset 1X4

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Splitter Tipe Kaset 1X8

    Splitter Tipe Kaset 1X8

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Kaset Tipe Splitter 1X16

    Kaset Tipe Splitter 1X16

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Kaset Tipe Splitter 1X32

    Kaset Tipe Splitter 1X32

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • Kaset Tipe Splitter 1×64

    Kaset Tipe Splitter 1×64

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. C. .
  • ABS Box PLC Splitter 1X2
  • ABS Box Splitter 1X4

    ABS Box Splitter 1X4

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. Classi. .
  • ABS Box Splitter 1 × 6

    ABS Box Splitter 1 × 6

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. Classi. .
  • ABS Box Splitter 1 × 8

    ABS Box Splitter 1 × 8

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. Classi. .
  • ABS Box Splitter 1X16
  • ABS Box Splitter 1X32

    ABS Box Splitter 1X32

    PLC Splitters PLC Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi pandu gelombang silika.Urang nyadiakeun sakabeh runtuyan produk splitter 1xN na 2xN nu tailored pikeun aplikasi husus.Fitur ● Low Insertion leungitna ● Low PDL ● Compact Desain ● Alus channel-to-channel uniformity ● Wide Operasi Panjang Gelombang: Ti 1260nm mun 1650nm ● Wide Suhu Operasi: Ti -40oC mun 85oC High Reliability jeung Stabilitas PLC Splitter Tipe 1. Classi. .
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2