Panguat Serat Optik

  • Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Erbium-doped serat panguat (EDFA), alatan émisi spontan (ASE) noise na cascades, akumulasi noise émisi spontan, bakal greatly ngurangan SNR tina panarima sistem, sahingga ngawatesan kapasitas sistem jeung jarak non-relay.Generasi anyar panguat serat Raman (ZRA1550) ngahontal amplifikasi sinyal optik ku gain optik anu dihasilkeun ku paburencay Raman Dirangsang (SRS).FRA boga spéktrum gain lega;bandwidth gain bisa dilegaan deui ku th...
  • Luar Erbium-Doped Serat panguat ZOA1550W

    Luar Erbium-Doped Serat panguat ZOA1550W

    ZOA1550W runtuyan 1550nm Erbium Doped Serat Panguat (out-panto) nyaéta pikeun aplikasi Filed, éta adopts 980nm atanapi 1480nm linearity tinggi, isolasi optik, nu DFB, thermoelectric cooling DFB laser dihasilkeun JDS-U, Fujitsu, Nortel, Lucent, Fitel jeung lianna. pausahaan semikonduktor kawentar dunya salaku sumber pompa.Dina interior mesin dilengkepan sirkuit stabilitas kakuatan optik kaluaran sareng alat cooling thermoelectric laser, sirkuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun milih ...
  • Modul panguat optik CATV

    Modul panguat optik CATV

    ZOA1550MB CATV EDFA modul adopts versi baku pikeun Single Channel na narrowband.EDFA kalebet laser pompa cooling, monitor input sareng isolator input, monitor kaluaran sareng isolator kaluaran, pakét ukuran kompak 90X70X20mm.Antarbeungeut 30-pin anu ramah-pamaké kalebet pikeun ngaktifkeun alat komunikasi sareng éléktronika kontrol.Fitur (1) kualitas luhur: adopts branded internasional 980nm laser pompa, software dioptimalkeun pikeun kakuatan, gain sarta fitur flatness, nu ngajamin NF lemah sareng ...
  • Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

    Aksés pertengahan tahap EDFA (ZOA1550MC)

    Fitur 1.Adopts JDSU atanapi Oclaro pompa laser 2.Adopts serat OFS 3.SMT prosés produksi pikeun assure ukuran leutik sarta comsuption kakuatan low, tapi stabilitas tinggi 4.Micro otomatis monitor PCB 5.Output adjustable(-4~+0.5) 6. Max outputs 23dBm (laser pompa tunggal) Diagram Underside: Tibalik (Unit: mm) Pin Tugas PIN # Ngaran Katerangan Catetan 1 + 5V + 5V ower suplai 2 + 5V + 5V ower suplai 3 + 5V + 5V ower suplai 4 + 5V + 5V suplai ower 5 Reserve No Connection...
  • 1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550H

    1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550H

    ZOA1550H EDFA ngadopsi JDSU, Lumics sareng perusahaan semikonduktor anu terkenal di dunya salaku sumber pompa.Dina interior mesin ieu dilengkepan kaluaran optik circuit stabilitas kakuatan sarta laser thermoelectric alat cooling, circuit kontrol stabilitas suhu pikeun mastikeun kinerja mesin optimal sarta stabilitas laser lila-hirup.Parangkat lunak microprocessor ngawas kaayaan kerja laser, layar VFD nampilkeun parameter operasi.Sakali parameter operasi laser de ...
  • 1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550

    1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550

    pedaran produk ZOA1550 runtuyan kakuatan adjustable erbium doped serat amplifier dirancang husus pikeun jaringan CATV.Kusabab panjang gelombang operasi EDFA of 1550nm, saluyu jeung serat low leungitna band, sarta téhnologi na geus rélatif dewasa, éta loba dipaké.Kami ngadopsi JDSU, Fitel sareng perusahaan semikonduktor anu terkenal di dunya anu ngahasilkeun pompa 980nm atanapi 1480nm, anu kalayan linearitas tinggi, isolasi optik, tanggapan anu disebarkeun, refrigerasi thermoelectric DFB laser.EDF...
  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1.The laser pompa ku modul optik jeung serat er-doped anu diimpor ti AS.2.The mesin ieu dilengkepan sampurna jeung dipercaya kaluaran kakuatan optik, stabilizing circuit sarta laser thermoelectric cooler sirkuit kontrol hawa mastikeun kinerja pangalusna sakabeh mesin sarta hirup lila stabil tina laser 3.The mesin geus diwangun-di software microprocessor, kalawan ngawaskeun kaayaan laser, tampilan digital, warning sesar, manajemén jaringan sarta fungsi séjén.Sakali operasi para...
  • 1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550HW

    1550nm Erbium Doped Serat Panguat ZOA1550HW

    ZOA1550HW runtuyan kakuatan tinggi mode tunggal EDFA dicirikeun ku noise low, linearity tinggi.Ngawangun-di well-dilaksanakeun CWDM terpadu 1490nm / 1310nm aliran data ti OLT na ONU kana transmisi serat tunggal ngaliwatan EDFA, ngurangan count komponén tur ningkatkeun kinerja sistem jeung reliabilitas.Ieu nawiskeun hiji fléksibel, solusi béaya rendah pikeun CATV liputan wewengkon badag metropolises jeung kota sedeng-ukuran.ZOA1550HW séri dilengkepan lengkep APC, AGC, kontrol ATC, desain alus teuing pikeun ...