Serat Identifier

  • AFI 400/420 Serat Optik Identifier

    AFI 400/420 Serat Optik Identifier

    Nunjukkeun arah sinyal dina serat;Deteksi nada 270Hz, 1kHz sareng 2kHz;Cocog jeung 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm serat, sarta teu kudu ngaganti blok clamp, leuwih merenah ti batur;Ngawangun dina VFL 1mW atanapi 10mW pilihan Batré low indikasi;Dipasang ku 2 unit batré AA 1.5V;Ciri Utama AFI 400 AFI420S AFI420L Rentang Panjang Gelombang 800 nepi ka 1700nm (SM) Tipe sinyal anu bisa dipikawanoh * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 10% Tipe Detektor InGaAs 2pcs Serat Tipe 0,259..., 0,259
  • Serat optik Identifier OFI-300

    Serat optik Identifier OFI-300

    Fitur ● Fast manggihan serat dina massa ● Nunjukkeun arah sinyal dina serat ● Nunjukkeun Live atawa serat poék ● Ngadeteksi 270Hz, 1kHz, 2kHz ti sumber laser Adaptor pikeun 0.25, 0.9, 2.0, 3.0mm serat ● Hiji-taun jaminan na Tilu taun interval calibration dianjurkeun Spésifikasi Modél OFI-300 Panjang gelombang rentang 800 mun 1700nm (SM) Recognizable tipe sinyal * CW, 2kHz, 1kHz, 270Hz ± 5% tipe detektor InGaAs 2pcs Serat tipe 0.9, 0.25, 2.0mm sénsitipitas + 2.0-3. 50dBm...