Switch Ethernet1

  • 2 Port 1000Mbps Ethernet ka Serat Pindah ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet ka Serat Pindah ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet ka Serat Pindah nyaéta 1000BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 1000Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Serat Pindah, SC • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 100 / 1000Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MDI / M ...
  • 2 palabuhan 10/100Mbps Ethernet Serat Pindah Modél ZJ-100102-25

    2 palabuhan 10/100Mbps Ethernet Serat Pindah Modél ZJ-100102-25

    2 palabuhan 10 / 100Mbps Ethernet Serat Pindah nyaeta 100BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 100Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 2 Port 10/100M Ethernet + 1 Port Serat Pindah, Single Mode Dual Serat • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 10/100 Mbps otomatis-rundingan pikeun tambaga ...
  • 2 palabuhan 100/1000Mbps Ethernet Serat Pindah Modél ZJ-1000102-25

    2 palabuhan 100/1000Mbps Ethernet Serat Pindah Modél ZJ-1000102-25

    2 palabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Serat Pindah nyaeta 1000BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 1000Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 2 Port 100/1000M Ethernet + 1 Port Serat Pindah, Single Mode Dual Serat • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 100/1000 Mbps otomatis-rundingan pikeun ...
  • 4 Port 100Mbps Ethernet ka Serat Pindah Modél ZJ-100104-25

    4 Port 100Mbps Ethernet ka Serat Pindah Modél ZJ-100104-25

    10 / 100M Pindah Serat optik nyaéta 100BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 100Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 4 port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Serat Pindah, Single Mode Dual Serat • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 10/100 Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MDI ...
  • 4 Port 10/100Mbps Ethernet + 2 port Fiber Optic Pindah Modél ZJ-100204-25

    4 Port 10/100Mbps Ethernet + 2 port Fiber Optic Pindah Modél ZJ-100204-25

    10 / 100M Pindah Serat optik nyaéta 100BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 100Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 4 port 10 / 100M Ethernet + 2 Port Serat Pindah, Single Mode Dual Serat • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 10/100 Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MDI ...
  • 8 Port 100Mbps Ethernet ka Serat Pindah Modél ZJ-100108-25

    8 Port 100Mbps Ethernet ka Serat Pindah Modél ZJ-100108-25

    10 / 100M Pindah Serat optik nyaéta 100BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 100Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 8 port 10 / 100M Ethernet + 1 Port Serat Pindah, Single Mode Dual Serat • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 10/100 Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MDI ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet ka 1 Serat Pindah Modél ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 1 Serat Pindah Modél ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka Serat Pindah nyaéta 1000BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 1000Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Serat Pindah, SC • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 100 / 1000Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MDI / M ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Serat Pindah Modél ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Serat Pindah Modél ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Serat Pindah nyaéta 1000BASE-FX Ethernet média tambaga pikeun 1000Base-TX Serat.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Serat Pindah jarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Éta tiasa dianggo nyalira.Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Serat Pindah, SC • Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan • 100 / 1000Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga • Otomatis MD ...
  • 24 Port L2 / L3 Diurus Ethernet Pindah ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 / L3 Diurus Ethernet Pindah ZJ8300-28G-4TF

    24 Port L2 Manajemén Ethernet Pindah, nyadiakeun kapasitas switching 350Gbps, kinerja pangluhurna;Ngabogaan kinerja diteruskeun 96Mpps, L2/L3 kawat-speed diteruskeun.Desain modular nyadiakeun 24 palabuhan 10/100/1000M serat Ethernet RJ45, jeung 4 palabuhan 10G SFP + slot, 1 palabuhan konsol.Nyadiakeun rubakpita cukup pikeun aggregation jeung data inti Exchange.Pamaké tiasa milih palabuhan 10G numutkeun paménta pikeun mastikeun operasi stabil jaringan sareng kasaimbangan beban link.L2 10G Manajemén switch kalawan bandw tinggi ...