Encoder

  • ZJ3214B Multi-Channel Encoder

    ZJ3214B Multi-Channel Encoder

    Desain modular, chassis 1U ngarojong nepi ka 3 modul 4/8/12×CVBS atawa input video SDI jeung MPEG-2 jeung MPEG4 AVC/H.264 Video encoding Rojongan format video PAL jeung NTSC SD (Ngan pikeun input CVBS) Rojongan MPEG1 Layer 2, LC-AAC, HE-AAC sareng ngadukung adjustment gain audio
  • ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder

    ZJ3224V HEVC / H.265 HD Encoder

    Bab 1 Perkenalan Produk 1.1 Outline ZJ3224V HEVC/H.265 HD Encoder nyaéta profésional HD audio & video encoding jeung multiplexing alat.Cai mibanda 4/8/12 HDMI panganteur input video, sarta ngarojong H.265 HEVC (H.264 AVC nyaeta pilihan) encoding video na MPEG 1 Lapisan 2 encoding audio.alat ieu sakaligus bisa encode 4/8/12 saluran HD audio & video;komo deui, ngarojong IP kaluar (1MPTS jeung 4/8/12 SPTS) ti port Data.1.2 Fitur Utama ● Rojongan 4/8/12HDMI (1.4) (HDCP1.4) inputs, ma ...
  • Multi-kanal Encoder

    Multi-kanal Encoder

    ZJ3226SA multi-kanal encoder nyaeta newest profésional kami SD audio & video encoding jeung alat multiplexing kalawan fungsionalitas kuat.Ieu adopts struktur slot kalawan hiji alat ngarojong maksimum 2 modul ZJ3226SA.Unggal modul tiasa ngadukung 16 saluran sareng tiasa dianggo mandiri.Hal ieu dilengkepan 16/32 saluran CVBS input.Bisa multiplex 16/32 TS disandikeun ngahasilkeun MPTS na 16/32 SPTS kaluaran ngaliwatan port kaluaran gé sarta hiji kaluaran MPTS ngaliwatan 2 palabuhan kaluaran ASI.Kasimpulanana, nya...
  • J3542L Multi-Channel Encoder

    J3542L Multi-Channel Encoder

    1 Tinjauan Produk ZJ3542L Multi-Channel encoder mangrupikeun alat encoding audio & video HD profésional sareng alat multiplexing.Cai mibanda 8/12/16/20/24 HDMI panganteur input video, sarta ngarojong MPEG-4 AVC / H.264 video encoding jeung MPEG 1 Lapisan 2 encoding audio.alat ieu sakaligus bisa encode 8/12/16/20/24 saluran HD audio & video;komo deui, kaluaran IP tiasa ngadukung 1MPTS sareng 8/12SPTS (8/12 input HDMI) kaluaran IP tina Data1 atanapi Data2, sareng ngadukung 1 MPTS atanapi 16/20/24 SPTS (16/20/24 input HDMI ...