Parabot TV Digital

  • ZJ3214B Multi-Channel Encoder

    ZJ3214B Multi-Channel Encoder

    Desain modular, chassis 1U ngarojong nepi ka 3 modul 4/8/12×CVBS atawa input video SDI jeung MPEG-2 jeung MPEG4 AVC/H.264 Video encoding Rojongan format video PAL jeung NTSC SD (Ngan pikeun input CVBS) Rojongan MPEG1 Layer 2, LC-AAC, HE-AAC sareng ngadukung adjustment gain audio
  • ZJ3308AT 8 dina 1 ATSC Modulator

    ZJ3308AT 8 dina 1 ATSC Modulator

    Tinjauan Produk ZJ3308AT 8 in 1 ATSC modulator mangrupikeun produk anyar anu dirarancang pikeun ngadukung input IP.Éta ngagaduhan 8 saluran multiplexing sareng 8 saluran modulasi ATSC, sareng ngadukung maksimal 256 input IP ngalangkungan port ge.ZJ3308AT boga kapasitas kaluaran kuat kalawan 8 operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Sistem alat ieu tiasa dikontrol sareng ditingkatkeun ngaliwatan jaringan, anu tiasa dianggo sacara lega dina pangaturan jaringan siaran digital ATSC sareng ...
  • ZJ2406 DVB-(T) Modulator

    ZJ2406 DVB-(T) Modulator

    Outline ZJ2406 DVB-(T) modulator mangrupa produk anyar urang dimekarkeun complying jeung DVB-(T) standar.Kalayan téknologi modulasi canggihna, modulator ieu sacara efektif tiasa ngamangpaatkeun sumber daya spéktrum taneuh sareng ngamungkinkeun nyayogikeun sinyal anu dipercaya pikeun alat tetep, mobile sareng portabel.Dibandingkeun sareng DVB-T, kapasitas saluran ningkat ku 30% dina ambang pembawa anu sami sareng rasio noise (CNR).Leuwih ti éta, alat ieu bisa ditingkatkeun jeung dikawasa ngaliwatan sistem jaringan ...
  • ZJ2406 DVB-T2 Modulator Hareup jeung Balik Panel Ilustrasi

    ZJ2406 DVB-T2 Modulator Hareup jeung Balik Panel Ilustrasi

    Outline ZJ2406 DVB-T/T2 modulator mangrupa produk anyar urang dimekarkeun complying jeung standar DVB-T/T2.Kalayan téknologi modulasi canggihna, modulator ieu sacara efektif tiasa ngamangpaatkeun sumber daya spéktrum taneuh sareng ngamungkinkeun nyayogikeun sinyal anu dipercaya pikeun alat tetep, mobile sareng portabel.Dibandingkeun sareng DVB-T, kapasitas saluran ningkat ku 30% dina ambang pembawa anu sami sareng rasio noise (CNR).Sumawona, alat ieu tiasa ditingkatkeun sareng dikontrol ku sistem jaringan ...
  • ZJ2406B DVB-(T) Modulator

    ZJ2406B DVB-(T) Modulator

    Outline ZJ2406B DVB-(T) modulator mangrupikeun alat sadaya-dina-hiji urang anu ngahijikeun demodulasi, trans-mux sareng modulasi dina hiji kasus pikeun ngarobih sinyal kana kaluaran DVB-(T) RF sareng kaluaran IP dina UDP.Alatna dilengkepan 2 input tuner DVB-S/S2, hiji port input GPS 10MHz sareng hiji port input 1PPS.Sinyal dimodulasi kaluaran kedah ditampi ku TV, STB sareng sajabana. Modulator DVB-(T) ieu ogé sakaligus ngadukung pra-distorsi digital linier adaptif sareng nonlinier.Fungsi BISS ogé diselapkeun ...
  • ZJ3306I 6 di 1 ISDB-T Modulator

    ZJ3306I 6 di 1 ISDB-T Modulator

    Tinjauan Produk ZJ3306I 6 dina 1 ISDB-T modulator nyaéta alat Mux-modulating generasi panganyarna.Cai mibanda 6 saluran multiplexing jeung 6 (ISDB-Tb) saluran modulating, sarta ngarojong maksimum 192 IP input ngaliwatan 3 palabuhan gé jeung 6 operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Alatna ogé dicirikeun ku tingkat terpadu anu luhur, kinerja anu luhur sareng béaya rendah.Ieu pisan adaptable kana sistem siaran DTV generasi anyar.Fitur Utama ● 3 port GE (ma...
  • 8 dina 1 DVB-T Modulator

    8 dina 1 DVB-T Modulator

    Outline Ieu 8 in 1 DVB-T modulator mangrupa alat sadaya-dina-hiji dikembangkeun ku urang.Cai mibanda 8 saluran multiplexing jeung 8 DVB-T modulating channels, sarta ngarojong maksimum 256 IP input ngaliwatan port gé jeung 8 operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Alatna ogé dicirikeun ku tingkat terpadu anu luhur, kinerja anu luhur sareng béaya rendah.Ieu pisan adaptable kana sistem siaran DTV generasi anyar.Fitur Utama ● 3 port GE (max 256 IP in): Data1 & Dat...
  • ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    ZJ3402E DVB-S2 Modulator

    Outline ZJ3402E mangrupikeun modulator kinerja tinggi anu dikembangkeun dumasar kana standar DVB-S2 (EN302307) anu mangrupikeun standar generasi kadua tina telekomunikasi satelit broadband Éropa.Éta pikeun ngarobih sinyal input ASI sareng IP alternatip kana kaluaran RF DVB-S/S2 digital.Modeu scrambling BISS diselapkeun kana modulator DVB-S2 ieu, anu ngabantosan ngadistribusikaeun program anjeun kalayan aman.Gampang ngahontal kadali lokal sareng jauh nganggo parangkat lunak NMS server wéb sareng LCD dina panel hareup....
  • ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Kaluar)

    ZJ3542D Multi-input Modulator (DVB-T Kaluar)

    Outline ZJ3542D multi-input modulator mangrupikeun sadaya-dina-hiji alat anu ngahijikeun demodulasi, trans-mux sareng modulasi dina hiji kasus pikeun ngarobih sinyal kana kaluaran RF.Éta mangrupikeun kasus 1-U anu ngadukung 4 input tuner pikeun nampi sinyal tina satelit, kabel atanapi terestrial.Pikeun minuhan rupa-rupa sarat konsumén ', ZJ3542D ogé dilengkepan 2 input ASI, sarta kaluaran kalawan 2 grup misah palabuhan ASI jeung 2 MPTS UDP IP port.Sinyal dimodulasi kaluaran kedah ditampi ku TV, STB sareng sajabana. The USB port...
  • 16 di 1 IP QAM Modulator

    16 di 1 IP QAM Modulator

    Modulator 16 dina 1 IP QAM ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulating sadaya-dina-hiji generasi anu dikembangkeun ku kami.Cai mibanda 16 saluran multiplexing, 16 saluran scrambling sarta 16 QAM (DVB-C) saluran modulating, sarta ngarojong maksimum 512 IP input ngaliwatan 3 palabuhan gé jeung 16 operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Alatna ogé dicirikeun ku tingkat terpadu anu luhur, kinerja anu luhur sareng béaya rendah.Ieu pisan adaptable kana generasi anyar CATV br ...
  • 32 di 1 IP QAM Modulator

    32 di 1 IP QAM Modulator

    32 in 1 IP QAM modulator ieu mangrupikeun alat Mux-scrambling-modulating sadaya-dina-hiji.Ieu ngarojong maksimum 1024 input IP ngaliwatan 3 palabuhan GE jeung 32 multiplexing scrambling QAM (DVB-C) saluran modulating kalawan operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Desain modular bayar-sakumaha-anjeun-tumuwuh sareng konfigurasi fléksibel ngajantenkeun pisan skalabel, dipercaya pisan sareng kinerja anu luhur, sadayana tiasa adaptasi kana sistem siaran CATV generasi anyar.Fitur Utama...
  • ZJ3348D 48 di 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 di 1 IP QAM Modulator

    ZJ3348D 48 di 1 IP QAM modulator nyaeta Mux-scrambling-modulating sadaya-dina-hiji alat dikembangkeun ku DEXIN.Cai mibanda 48 saluran multiplexing, 12 saluran scrambling sarta 48 QAM (DVB-C) saluran modulating, sarta ngarojong maksimum 1536 IP ngaliwatan 3 palabuhan gé jeung 48 operator non-padeukeut (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF.Alatna dicirikeun ku dua palabuhan kaluaran RF anu ngalegaan rubakpita pikeun operator QAM.Fitur Utama ● Max 1536 IP input ngaliwatan 3 port GE (antarmuka SFP ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2