Kabel

  • Kabel LAN CAT6

    Kabel LAN CAT6

    Ieu adopts kualitas luhur diimpor bahan tambaga bébas oksigén jeung lalawanan lemah sareng kamampuhan transmisi sinyal kuat.
  • Kabel LAN UTP CAT6A

    Kabel LAN UTP CAT6A

    Kabel UTP LSZH ieu dirancang pikeun nganteurkeun kinerja dumasar standar anu kuat pikeun mastikeun rubakpita anu optimal pikeun aplikasi jaringan anu gancang ayeuna.Kabel ieu dirancang pikeun ngarojong aplikasi jaringan horizontal dina jarak nepi ka 100 méter.
  • ADSS Mini-Span Luar Cable

    ADSS Mini-Span Luar Cable

    Kabel Mini-Span All-Dielectric Self-Supporting (ADSS) dirancang pikeun aplikasi hawa sareng saluran tutuwuhan luar dina arsitektur loop jaringan lokal sareng kampus. kabel, gantung, tungtung maot na enclosures terminasi, nawarkeun hiji infrastruktur circuit transmisi komprehensif kalawan dibuktikeun, kinerja-reliabilitas tinggi.Mini-Span ngawengku serat cacah nepi ka 144 serat optik sarta sagala jenis atawa kombinasi ...
  • Kabéh diéléktrik Self-Rojongan hawa Cable

    Kabéh diéléktrik Self-Rojongan hawa Cable

    Kabel ADSS (All-Dielectric Self-Supporting) idéal pikeun instalasi dina distribusi ogé lingkungan transmisi, sanajan pamasangan live-line diperyogikeun.Sakumaha ngaranna nunjukkeun, teu aya rojongan atawa kawat utusan diperlukeun, jadi instalasi kahontal dina pass tunggal, sahingga ADSS cara ekonomis tur basajan pikeun ngahontal jaringan fber optik.EFON ngahasilkeun garis sorangan hardware kantétan ogé suplai kabentuk fittings kawat lamun pikaresep.Aplikasi a...
  • Clamps Pikeun FTTH serelek Cable

    Clamps Pikeun FTTH serelek Cable

    Clamp stainless steel pikeun kabel serelek datar.Fitur: Ditarima pikeun 1pc kabel serelek Datar.Max bentang 50 méter.Bahan: 304 Steel Spésifikasi Aplikasi sambungan kabel Tipe MBL, Kn Cable ukuranana Beurat Datar serelek kabel JY-1600A 1.2 Nepi ka 12 * 5 0. 044 Clamp pikeun kabel serelek datar.Fitur: Ditarima nepi ka 2pc kabel serelek Datar.Max bentang 50 méter.Bahan: Coated Steel Spésifikasi JY-1600B Aplikasi kabel Tipe MBL, Kn Cab e ukuran (mm) Beurat Datar turun...
  • Duplex Breakout Gbr. O Kabel Serat Optik (GJBFJY)

    Duplex Breakout Gbr. O Kabel Serat Optik (GJBFJY)

    Diaméter kabel (mm) Diaméter serat (mm) Beurat kabel (kgs) Kakuatan Tensile (N) Kakuatan naksir (N) Min.Rentang Suhu Radius Bending (℃) Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Panjang Jangka Pendek 3.8×2.4 0.6 9.8 100 200 300 1000 10H 20H -20~+60 4.6×2.8 0.9 12 100~ 200 H 60 5,0×3,0 0,9 14,8 100 200 300 1000 10H 20H -20~+60 5,8×3,4 0,9 19,4 100...
  • Duplex Datar Gbr. 8 Kabel Serat Optik Zipcord (GJFJBV)

    Duplex Datar Gbr. 8 Kabel Serat Optik Zipcord (GJFJBV)

    Diaméter kabel (mm) Diaméter serat (mm) Beurat kabel (kgs) Kakuatan Tensile (N) Kakuatan naksir (N) Min.Radius Bending Rentang Suhu (℃) Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Pendek 1.6 x3.3 0.6 5 80 150 200 1000 10D 20D -20~+60 1.8×3.7 0.6 6 80 150 200 0.6 6 80 150 200 D +60 2.0×4.1 0.9 7 80 150 200 1000 10D 20D -20~+60 2.4×4.9 0.9 10 80 150 200 1...
  • GJFJBV-2 ZCC Zipcord Interconnect Cable jero rohangan

    GJFJBV-2 ZCC Zipcord Interconnect Cable jero rohangan

    Kabel ZCC Zipcord Interconnect nganggo serat panyangga kedap Φ900µm atanapi Φ600µm salaku medium komunikasi optik, serat panyangga kedap dibungkus ku lapisan benang aramid salaku unit anggota kakuatan, sareng kabelna réngsé kalayan gambar 8 PVC atanapi LSZH (Haseup rendah, halogén Nol. , Seuneu-retardant) jaket.Standar Sasuai jeung Standar YD/T 1258.2, ICEA-596, GR-409, IEC 60794-2-10/11, jsb;jeung sambungan kabel PVC minuhan sarat tina persetujuan UL OFNR na OFNP;jaket LSZH béda papanggih IEC 60332-1 atanapi IEC 60332-3 ...
  • GJFJV-1 jero rohangan simpléks Cable

    GJFJV-1 jero rohangan simpléks Cable

    Rentang Suhu Operasi: -40ºC dugi ka +70ºC Panyimpenan: -50ºC dugi ka +70ºC Instalasi: -30ºC dugi ka +70ºC Radius lentur: Statis 30D Dinamis 60D Katerangan Kabel GJFJV Simplex nganggo kabel tunggal Φ900µm atanapi Φ600µm salaku panyangga optik anu kedap. dibungkus ku lapisan aramidyarn salaku unit anggota kakuatan, jeung kabel geus réngsé ku PVC atanapi LSZH (Haseup Low, Zero halogén, seuneu-retardant) jaket.Standar Sasuai jeung Standar YD/T 1258.2, ICEA-596, GR-409, IEC 607...
  • GJJKAV jero rohangan simpléks / Duplex Armored FO Cable

    GJJKAV jero rohangan simpléks / Duplex Armored FO Cable

    Kisaran Suhu Operasi: -40ºC dugi ka +70ºC Panyimpenan: -50ºC dugi ka +70ºC Instalasi: -30ºC dugi ka +70ºC Radius Bending: Statis 10D Dinamis 20D Katerangan Simpléks, Kabel Duplex Indoor Armored diwangun ku tabung fleksibel SUS sareng anggota anu nguatkeun jaket luar. .Kalawan kinerja mékanis unggulan kakuatan tensile sarta naksir lalawanan, kabel mangrupa pilihan idéal cabling, processing ari patch, LAN jeung aplikasi komunikasi lianna.Fitur Mini diaméterna SUS spring tube rein ...
  • GJYC8H Self-dirojong Babak FTTx serelek Cable

    GJYC8H Self-dirojong Babak FTTx serelek Cable

    Kisaran Suhu Operasi: -40ºC dugi ka +70ºC Panyimpenan: -50ºC dugi ka +70ºC Instalasi: -30ºC dugi ka +70ºC Radius Bending: Statis 30D Dinamis 60D Katerangan Kabel diwangun ku serat dilapis sekundér sekundér 900µm anu disandi ku warna sareng ditutupan ku benang UV aramid. jeung tahan seuneu LSZH jaket.Bagian cross kabel nyaéta Gbr 8 dijieun ku anggota kakuatan kawat baja.Serat Konstruksi Produk: 1-12 serat 900µm panyangga ketat Anggota Kakuatan: benang Aramid Messenger Anggota: Steel wi...
  • GJYFJH Mikro ADSS FTTx serelek Cable

    GJYFJH Mikro ADSS FTTx serelek Cable

    Kisaran Suhu Operasi: -40ºC dugi ka +70ºC Panyimpenan: -50ºC dugi ka +70ºC Instalasi: -30ºC dugi ka +70ºC Radius Bending: Statis 15D Dinamis 20D Katerangan Kabel Serelek Optik ADSS Mikro diwangun ku serat 250um anu dilapis warna individual, diperkuat ku kakuatan aramid yarns. anggota jeung ditutupan ku UV jeung seuneu tahan LSZH Jaket.Rentang Suhu Operasi: -40ºC dugi ka +70ºC Panyimpenan: -50ºC dugi ka +70ºC Instalasi: -30ºC dugi ka +70ºC Radius Lentur: Statis 15D Dinamis 20D Konstruksi Produk ...