Attenuator

  • FC Maneuh Attenuator optik

    FC Maneuh Attenuator optik

    Attenuator optik tetep dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu.Atenuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta jinis awéwé ka jalu, anu ogé disebut attenuator serat colokan.Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik.Atenuator serat optik nilai tetep tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, attenuator serat optik variabel aya kalayan rentang atenuasi anu tiasa disaluyukeun.Fitur ...
  • Attenuator Variabel optik

    Attenuator Variabel optik

    Atenuator variabel optik, jinis adaptor, atenuasi 0 ~ 30 dB, 1310 & 1550nm, jandela ganda, FC / PC.APLIKASI Jaringan Telekomunikasi EDFA CATV Networks Alat aktif terminasi Instrumentasi CIRI rentang atenuasi lega Stabil lingkungan Precision keramik ferrule Struktur basajan tur bisa diandelkeun SPESIFIKASI Karakteristik Kaayaan Nilai Filter Air Gap rentang atenuasi 0~50dB 0~28dB Resolution....
  • Inline Variabel Optik Attenuator

    Inline Variabel Optik Attenuator

    Attenuator optik variabel in-line (VOA) disaluyukeun sacara manual, dianggo pikeun nyaimbangkeun kakuatan sinyal dina sirkuit serat, atanapi nyaimbangkeun sinyal optik nalika ngevaluasi rentang dinamis sistem pangukuran.Fitur ♦ Serat doped ion logam ♦ Daya tahan sumber cahaya-kakuatan luhur ♦ Kamerdékaan panjang gelombang ♦ Tingkat atenuasi mimitian ti 1dB ka 25dB ♦ 1310nm, 1550nm sareng 1310/1550nm panjang gelombang ganda Aplikasi ♦ Wave Dennm Erbium Doped (FAED Fiber Fiber) . ..
  • LC Maneuh Serat Optik Attenuator Jalu ka Awéwé

    LC Maneuh Serat Optik Attenuator Jalu ka Awéwé

    Attenuator optik tetep dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu.Atenuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta jinis awéwé ka jalu, anu ogé disebut attenuator serat colokan.Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik.Atenuator serat optik nilai tetep tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, attenuator serat optik variabel aya kalayan rentang atenuasi anu tiasa disaluyukeun.Fitur ♦ Wide ...
  • MU Maneuh Serat Optik Attenuator Jalu ka Awéwé

    MU Maneuh Serat Optik Attenuator Jalu ka Awéwé

    Attenuator optik tetep dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu.Atenuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta jinis awéwé ka jalu, anu ogé disebut attenuator serat colokan.Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik.Atenuator serat optik nilai tetep tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, attenuator serat optik variabel aya kalayan rentang atenuasi anu tiasa disaluyukeun.Fitur Wide dina ...
  • SC Maneuh Attenuator optik

    SC Maneuh Attenuator optik

    Attenuator optik tetep dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu.Atenuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta jinis awéwé ka jalu, anu ogé disebut attenuator serat colokan.Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik.Atenuator serat optik nilai tetep tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, attenuator serat optik variabel aya kalayan rentang atenuasi anu tiasa disaluyukeun.Fitur ♦ Wide ...
  • ST Maneuh bikang ka Attenuator serat optik jalu

    ST Maneuh bikang ka Attenuator serat optik jalu

    Attenuator optik tetep dianggo dina tautan serat optik pikeun ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tangtu.Atenuator serat optik anu biasa dianggo nyaéta jinis awéwé ka jalu, anu ogé disebut attenuator serat colokan.Éta sareng ferrules keramik sareng aya sababaraha jinis pikeun nyocogkeun sababaraha jinis konektor serat optik.Atenuator serat optik nilai tetep tiasa ngirangan kakuatan optik dina tingkat anu tetep, attenuator serat optik variabel aya kalayan rentang atenuasi anu tiasa disaluyukeun.Fitur ♦ Wide ...