Tentang Kami

>

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kantor pusatna di Hangzhou, Cina.Kami mangrupikeun panyadia profésional anu khusus dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan transmisi serat optik sareng alat telekomunikasi.

Zongju nyadiakeun pilihan rupa parabot serat optik.Wewengkon produk utama urang di antarana: CATV pamancar optik, amplifier serat optik (EDFA, YEDFA, jsb), panarima optik, sistem PON OLT na ONU, modul santunan dispersi, switch optik, transmisi SAT-IF, serat optik media converter, rupa optik komponén pasip serat, parabot test instalasi proyék jeung instrumen, jsb Produk anu loba dipaké dina jaringan régional, triple muter sarta FTTx, nyadiakeun produk pangalusna sarta paling cocog pikeun jaringan global.

Pausahaan urang geus salawasna anut kana tenet kualitas kahiji, customer munggaran, sarta layanan kualitas.Kalayan produk kualitas luhur, reputasi alus, sarta layanan alus teuing, kami geus ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang kalayan operator, distributor, installers na OEM / ODM di loba nagara, sarta meunang kapuasan jeung pangakuan maranéhanana.

Kami ngarepkeun janten réréncangan sareng mitra satia anjeun, pikeun ngembangkeun babarengan sareng ngadegkeun kerjasama win-win jangka panjang.

vd
rg
gs
ds