4GE+2POTS+CATV+2.4G&5G WIFI XPON ONU

4GE+2POTS+CATV+2.4G&5G WIFI XPON ONU

Katerangan pondok:

Patuh sapinuhna sareng standar ITU-G.984.1/2/3/4 sareng protokol G.987.3;Ngarojong downlink 2,488 Gbits / laju s na uplink 1,244 Gbits / s laju;Rojongan dua arah FEC;Ngarojong FEC dua arah sareng RS (255,239) FEC CODEC;Rojongan 32 TCONT na 256 GEMPORT


Rincian produk

Tag produk

34234GDE teh parabot terminal tina runtuyan XPON nu sasuai pinuh ku ITU-G.984.1/2/3/4 baku sarta minuhan énergi-hemat tina protokol G.987.3.Hal ieu dumasar kana dewasa sarta stabil sarta tinggi ongkos-éféktif téhnologi GPON nu adopts-kinerja tinggi XPON ZTE chipset sarta ngabogaan reliabiliti tinggi, manajemén gampang, konfigurasi fléksibel, ketahanan, jaminan jasa kualitas alus (Qos).

34234GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN sareng MT7612EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b/g/n sareng IEEE802.11ac.Éta ogé nyayogikeun halaman manajemén Wéb sareng nyederhanakeun konfigurasi WIFI.

34234GDE ngadukung dua palabuhan pikeun aplikasi VOIP sareng hiji sinyal RF pikeun CATV.

Fitur

● Patuh sapinuhna sareng standar ITU-G.984.1/2/3/4 sareng protokol G.987.3

● Rojongan downlink laju 2,488 Gbits/s jeung uplink laju 1,244 Gbits/s

● Rojongan FEC bidirectional

● Rojongan FEC bidirectional jeung RS(255.239) FEC CODEC

● Rojongan 32 TCONT na 256 GEMPORT

● Rojongan fungsi dekripsi AES128 tina standar G.984

● Rojongan SBA anddBA dinamis alokasi broadband

● Rojongan fungsi PLOAM standar G.984

● Rojongan dying-gasp dipariksa sarta laporan

● Rojongan Ethernet sinkron

● Alus interworking jeung OLT ti pabrik béda, kayaning Huawei, ZTE, Cortina, jsb.

● Handap-link palabuhan LAN: 4*10/100/1000M kalawan otomatis-negosiasi

● Ngarojong fungsi alarem ONU rogue

● Rojongan fungsi VLAN

● Mode operasi: SFU atanapi HGU pilihan

● Rojongan standar IEEE802.11b/g/n jeung IEEE802.11ac pikeun WIFI

● anteneu ganda: kotak éksternal kalawan 5DBi

● Rojongan 300Mbps pikeun 2.4Ghz sareng 966Mbps pikeun 5Ghz

● Rojongan kalikeun SSID

● Sababaraha métode énkripsi: WFA, WPA, WPA2, WAPI

● Dua palabuhan pikeun VOIP, ngarojong H.248 , SIP protokol pilihan

● Hiji port RF pikeun aplikasi TV

Alat Interface jeung Indikator LED

janten vds emh

Lambang

Warna

Hartina

PWR

Héjo

ON: Berhasil nyambung sareng kakuatan;

OFF: Gagal nyambung sareng kakuatan

PON

Héjo

ON: Ngadaptar sukses;

OFF: Ngadaptar gagal

LAN

Héjo

ON: Sambungkeun leres;

Flicker: data keur ngirimkeun;

OFF: link handap faulty

TEL

Héjo

ON: Ngadaptar sukses

OFF: Ngadaptar gagal

CATV

Héjo

Input kakuatan optik: 0 ~ -15DBm

Beureum

Input kakuatan optik: ≥0DBm, atawa ≤ -15DBm

LOS

Héjo

ON: WIFI jalan;

OFF: ngamimitian WIFI gagal

Spésifikasi

Parameter téknologi

Katerangan

panganteur up-link

1 GPON panganteur, SC single mode serat tunggal RX 2.488 Gbits / s laju jeung TX 1.244 Gbits / s laju

Jenis serat: SC / APC

kakuatan optik: 0 ~ 4dBm

Sensitipitas: -28dBm

Kasalametan: mékanisme auténtikasi ONU

Panjang gelombang (nm)

TX 1310nm, RX 1490nm

Panyambung serat

konektor SC / APC

panganteur data handap-link

4*10/100/1000Mbps panganteur Ethernet rundingan otomatis, panganteur RJ45

Indikator LED

11 PCS, tingal NO.6 harti indikator LED

panganteur suplai DC

asupan12V 1A, tapak suku: DC0005 ø2.1MM

Kakuatan

≤5W

Suhu operasi

-5 ~ + 55 ℃

Kalembaban

10 ~ 85% (non-kondensasi)

Suhu neundeun

-30 ~ + 70 ℃

Diménsi (MM)

185 * 125 * 32mm (frame utama)

Beurat

0.3Kg (kerangka utama)

Ciri WIFI

fitur Tech

Katerangan

anteneu

2T2R Mode gain: 5dBi

Meunteun

300Mbps IEEE802.11b/g/n

Jumlah saluran: 13 pikeun wifi4

Métode énkripsi

WFA, WPA, WPA2, WAPI

Tx kakuatan

17dBm pikeun 2.4GHz

sensitipitas Rx

WIFI4: -59dBm @ saluran 11 MCS7;

fungsi WPS

Ngarojong

Fitur Téknis VOIP

fitur Tech

Katerangan

Tegangan jeung pangimeutan ayeuna

ONU terus-terusan ngawas TIP, RING, sareng voltase sareng arus batre nganggo ADC Monitor on-chip.

Pangimeutan Daya sareng Deteksi Sesar Daya

Pungsi ngawaskeun ONU dipaké pikeun terus ngajaga tina kaayaan kakuatan kaleuleuwihan

Thermal overload shutdown

Lamun suhu gawé ngaleuwihan ambang suhu maksimum simpang, alat bakal pareum sorangan

Konfigurasi standar

Protokol: SIP

Pilihan jinis codec: G722, G729,, G711A, G711U

FAX: nonaktipkeun

Fitur Téknis CATV

fitur Tech

Katerangan

Panjang gelombang optik

1540 ~ 1560nm (Serat Tunggal, komponén PWDM internal)

rentang input optik

0~-15DBm

leungitna balik optik

≥45dB

Bandwidth

45~1000 MHz

Karataan

± 1dB

tingkat kaluaran RF

≥72dBuv

rentang kontrol AGC

0~-14dBm

RF Kaluaran balik leungitna

≥14dB

Impedansi kaluaran

75Ω

CNR

≥50dB

CTB

≥60dB

CSO

≥60dB

Émbaran pesenan

Modél No. Katerangan
34234GDE 4GE+2POTS+CATV+2.4G&5GWIFI

Daptar bungkusan

Ngaran kuantitas
XPON ONU 1
kakuatan suplai 1
Kabel RJ45 1
Kabel RJ11 1
Manual & kartu garansi 1

PON FTTX Leyuran

sdv


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami