2Port FTTH serat optik raray Box

  • Telescopic FTTH serat optik raray Box ZJ201

    Telescopic FTTH serat optik raray Box ZJ201

    Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti sareng 4 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat sarta lampu ● instalasi gampang: Gunung dina témbok ● operasi gampang: serat colokan kalawan teu kudu muka cangkang ● inlets kabel serat ti unggal arah, ngarojong ...
  • FTTH serat optik raray Box ZJ202

    FTTH serat optik raray Box ZJ202

    Kotak distribusi gaya mini ieu loba dilarapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngaliwatan port serat.Ieu ngarojong splicing, distribusi, sambungan mékanis jeung témbok dipasang instalasi.Kapasitas kotak ieu tiasa 1 inti, 2 inti.Fitur ● bahan ABS dipaké ensures awak kuat tur lampu.● Pamasangan gampang: Gunung dina témbok atawa ngan nempatkeun dina taneuh.● baki Splicing bisa dihapus lamun diperlukeun atawa salila instalasi pikeun operasi merenah tur ...