2 palabuhan Ethernet ka Serat Media Parabot Parobah ZJ-100102-25

2 palabuhan Ethernet ka Serat Media Parabot Parobah ZJ-100102-25

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

10/100MSerat Media Parabot Parobahngarobah serat 100BASE-FX ka 100Base-TX média tambaga atawa sabalikna.Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga ka serat optik pikeun manjangkeun jangkauan sinyal.Média Parabot Parobahjarak transmisi nepi ka 120KM.Desain plug-and-play, gampang dipasang.Ieu bisa dipaké salaku stand-nyalira, atawa dipasang dina chassis converter média 2U 14 slot kalawan catu daya terpusat.

Spésifikasi

• 10 / 100M 2 Port Ethernet kaSerat Media Parabot Parobah

• Satengah atawa pinuh duplex otomatis-rundingan

• 10/100 Mbps otomatis-rundingan pikeun port tambaga

• Otomatis MDI / MDI-X pikeun port tambaga

• Sasuai jeung IEEE 802.3u, IEEE 802.3X, IEEE 802.3

• Rojongan Patalina Fault Pass Ngaliwatan fungsi

• Pamasangan plug-and-play

• Manjangkeun jarak jaringan nepi ka 100 km

• SC / FC / ST serat port pilihan, WDM

• Bisa diwangun dina 2U 14 slot média converter chassis

Spésifikasi

Ngaran Produk 10/100M 2 Port Ethernet ka Serat Media Converter (Serat Tunggal Dual Serat)
Modél produk ZJ-100102-25
Patuh Standar IEEE802.3/u/z/ab, 10Basa-T, 100Basa-TX 1000Basa-TX
Panganteur RJ-45: 2×10/100Base-TXSerat:1×10/100Base-FX (konektor ST/SC/FC)
Média jaringan 10BASE-T: Cat3,4,5 UTP (≤100 meter) 100BASE-TX: Cat5 atanapi engké UTP (≤100 meter) 1000BASE-TX: Cat6 atanapi engké UTP (≤100 meter)
Serat Média Multi-mode: 2KMSingle-mode: 25/40/60/80KM
Kabel Optik UTP: ucing.5 / ucing.6(Jarak Max 100mSerat (Mode Tunggal): 8/125,8.7/125,9/125,10/125
Kontrol Aliran Full-duplexIEEE802.3x Aliran ControlHalf-duplex kontrol aliran backpressure
Jarak Pangiriman Mode tunggal 20-100 km
Kakuatan DC5V1A
Konsumsi <5w
Lingkungan Gawé Suhu gawé: -3060 ℃ ;Suhu gudang: -3575 ℃Kalembaban relatif: 5% ~ 95% (euweuh kondensasi)
Cangkang Beusi
Daptar bungkusan Parabot Parobah Média ×1 pc/pasangan Adaptor Daya × 1 pc/pasangan Manual Pamaké × 1 pc

Sertipikat kualitas × 1 pc

Kartu garansi × 1 pc

MTBF 300.000 jam
Beurat & Ukuran Beurat produk: 0.7KGUkuran produk (L × W × H): 11cm × 7cm × 2.5cm
Garansi 3-taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami