1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

Katerangan pondok:

ZTX1800 mangrupikeun jinis standar pamancar optik modulasi éksternal 1550nm kinerja tinggi kalayan catu daya switching dual-kinerja tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

ZTX1800 mangrupikeun jinis standar pamancar optik modulasi éksternal 1550nm kinerja tinggi kalayan catu daya switching dual-kinerja tinggi.Sakabeh Unit sumber lampu adopts rubakpita sempit, noise low, gelombang kontinyu DFB laser, nu propitious pikeun ngurangan pangaruh dispersi.Kusabab panerapan merek internasional komponén konci sareng téknologi kontrol optimasi sistem perusahaan urang, téknologi kontrol jaringan SMNP, indikator kinerja téknis mesin pinuh ngukur standar alat impor anu sami.Bisa nyadiakeun gambar kualitas luhur, digital atawa dikomprés sinyal digital transmisi jarak jauh pikeun televisi kabel jeung komunikasi telepon.

Fitur

(1) Kualitas luhur: Téknologi sumber gelombang mikro Dual sareng téknologi pre-distorsi RF mastikeun yén sistem tiasa nampi target CTB, CSO, sareng SBS maksimum dina kasus kinerja anu saé CNR≥52dB.

(2) Kalenturan: Dina mastikeun sistem kinerja tinggi CSO, téhnologi modulasi fase modulator éksternal ngamaksimalkeun kakuatan optik kana serat dina urutan pikeun ménta transmisi jarak jauh, sarta bangbarung SBS adjustable sawah, 13, 16,18dB, AGC Modeu MGC tiasa dipilih, OMI dioptimalkeun lapangan ngajantenkeun cocog pikeun transmisi jaringan anu béda.

(3) Reliabiliti: The 19 "1U rak baku, diwangun-kinerja tinggi dual switching catu daya, éta tiasa dianggo dina cadangan di 85 ~ 265Vac Kota Network tegangan, MS-tingkat switching otomatis;chassis cooling kontrol suhu otomatis.

(4) Intuitif: The modulator éksternal sarta laser mangrupakeun komponén mesin paling mahal, mesin dilengkepan microprocessor monitor kaayaan kerja tina modulator éksternal sarta laser, jandela panel LCD mintonkeun parameter operasi.

(5) Jenis jaringan: Pilih Sadaya-sapotong status ngawaskeun transponder jaminan pikeun minuhan standar nasional jeung cocog jeung standar SCTE HMS, éta ngamungkinkeun kamampuhan ngawaskeun manajemén jaringan.

(6) Power supply Pluggable: adopts bahan aluminium, pluggable switch PSU, gawé bareng 86 ~ 265VAC, éta bisa diganti ku -48VDC gampang.

Parameter téknis

Barang

Hijian

Parameter

Catetan

Jenis laser

DFB laser

Panjang gelombang

nm

1550±10

Bisa dieusian saméméh mesen

OptikModulasi

Modulasi éksternal

Optikkakuatan kaluaran

dBm

2×7

1X7…… 2×9

SBS bangbarung

dBm

16.5

13~19dB adjustable

Panyambung optik

SC / APC atanapi FC / APC

tangtukeun saméméh mesen

rentang frékuénsi

MHz

47~862

47~1000 pilihan

CNR

dB

≥52

Karataan

dB

± 0,75

tingkat input RF

dBuV

75~85

kontrol otomatis AGC

C/CTB

dB

≥65.0

C/CSO

dB

≥65.0

RF input impedansi

Ω

75

RF Input Balik Loss

dB

> 16 (47~550)MHz

> 14 (55~862)MHz

Voltaseu

V

90~265VAC

Pilihan -48VDC

Konsumsi kakuatan

W

≤50

Operasi suplai tunggal

Suhu Gawé

°C

0~50

Kontrol suhu otomatis

Suhu neundeun

°C

-20~85

Kalembaban relatif

%

20%~85%

Ukuran

19″ × 11″ × 1.75″

(W)x(D)x(H)

Manajemén jaringan

RJ45

Rojongan browser sareng SNMP

Beurat

Kg

5

Catetan:
1) Dina kaayaan link-leungitna diatur, ngonpigurasi dina 59 PAL-D sinyal saluran televisi analog dina frékuénsi 550MHz, dina rentang 550MHz ~ 750 (862) MHz frékuénsi ngirimkeun sinyal modulasi digital, tingkat sinyal modulasi digital (dina rubakpita 8MHz. ) nyaéta 10dB leuwih handap ti tingkat pamawa sinyal analog, nalika kakuatan input optik nyaéta 0dBm, anjeun tiasa ngukur kombinasi pamawa rasio triple ngéléhkeun (C / CTB), kombinasi pamawa rasio ngéléhkeun urutan kadua (C / CSO) jeung pamawa. mun babandingan noise (C / CNR)2) Serat: 50KM + EDFA

runtuyan produk

Modél

Konfigurasi

ZTX1825

Dual port optik, unggal port optik power≥5dBm

ZTX1826

Dual port optik, unggal port optik power≥6dBm

ZTX1827

Dual port optik, unggal port optik power≥7dBm

ZTX1828

Dual port optik, unggal port optik power≥8dBm

ZTX1829

Dual port optik, unggal port optik power≥9dBm





  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali