ZJ3308AT 8 ti 1 ATSC Modulator

ZJ3308AT 8 ti 1 ATSC Modulator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tinjauan Produk

ZJ3308AT 8 in 1 ATSC modulator mangrupikeun produk anu nembé dirarancang ngadukung input IP. Éta ngagaduhan 8 saluran multiplexing sareng 8 saluran modulasi ATSC, sareng ngadukung maksimum 256 input IP ngalangkungan port gé. ZJ3308AT ngagaduhan kapasitas kaluaran anu kuat kalayan 8 operator anu teu caket (50MHz ~ 960MHz) kaluaran ngaliwatan panganteur kaluaran RF. Sistem alat ieu tiasa sacara garis dikawasa sareng ditingkatkeun ngalangkungan jaringan, anu tiasa seueur dianggo dina setelan jaringan panyiaran digital ATSC sareng uji coba pikeun desain ATSC set top box.

Fitur Key

● 3 palabuhan gé (maks 256 256 in):

● Data1 & Data2 palabuan dua arah, maks 256 IP lebet, 8 IP kaluar Port data (aya dina panel payun), maks 128 IP dina

● Max 840Mbps pikeun tiap input

● Ngadukung pangaluyuan PCR anu akurat

● Ngarojong remét PID sareng éditan PSI / SI

● Ngadukung dugi ka 180 PID remapping per kanal

● Dukung 8 multiplex TS pikeun kaluaran UDP / RTP / RTSP

● 8 ATSC kaluaran operator anu teu caket, patuh kana standar ATSC A / 53

● Ngarojong panyandian RS (208,188)

● Ngarojong manajemén Jaringan basis Wéb

Bagan Prinsip Batin

bsd

Carriers Setting Illustration

bdf

Spésifikasi

  

Input

  

Input

Max 256 Input IP ngalangkungan 3 (port Data hareup-panel, Data 1 sareng Data 2) 100 / 1000M Ethernet Port (SFP interface opsional). Unggal palabuhan Data1 atanapi Data 2 tiasa input max 256 IP, sedengkeun Data panel payun

port tiasa input max 128 IP

 

Protokol Angkutan TS ngalangkungan UDP / RTP, unicast sareng multicast, IGMPV2 / V3
Laju Transmisi Max 840Mbps pikeun tiap saluran input
  

 

Mux

Saluran Input 256
Saluran Kaluaran 8
PID Max 180 per kanal
 Fungsi PID remapping (otomatis / sacara manual opsional)
PCR nyaluyukeun akurat
Tabél PSI / SI sacara otomatis ngahasilkeun
  

Parameter Modulasi

Saluran 8
Standar Modulasi ATSC A / 53
Rasi 8VSB
Bandwidth 6MHz
FEC RS (208 188) + Trellis
  

RF Kaluaran

Antarbeungeut F port kaluaran diketik pikeun 8 operator anu teu caket
Rentang RF 50 ~ 960MHz, 1kHz ngaléngkah
Tingkat Kaluaran -20 ~ + 10dbm (pikeun sadaya operator), 0,5db ngaléngkah
MER ≥ 40dB
ACL -55 dBc
Kaluaran TS 8 kaluaran IP ngalangkungan UDP / RTP / RTSP, unicast / multicast, 2 100 / 1000M EthernetPorts
Sistem Manajemén Jaringan basis Wéb
  

 

Umum

Demission 482mm × 455mm × 44.5mm (WxLxH)
Beurat 3kg
Suhu 0 ~ 45 ℃ (operasi), -20 ~ 80 ℃ (panyimpenan)
Sasayogian tanaga AC 100V ± 10%, 50 / 60Hz atanapi AC 220V ± 10%, 50 / 60Hz
Konsumsi ≤20W

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami