ZHR1000SD FTTH Tingkat Tinggi Panarima Optik

ZHR1000SD FTTH Tingkat Tinggi Panarima Optik

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1 Pedaran produk

Panarima optik ZHR1000SD FTTH dirancang khusus pikeun jaringan CATV FTTH. Fitur utamina nyaéta konsumsi kakuatan rendah, kaluaran tingkat konstanta AGC optik, Jilid alit sareng reliabilitas tinggi. Ngadopsi cangkang alloy aluminium, kalayan kontrol optik sirkuit AGC diwangun, struktur kompak sareng catu daya modular éksternal ngajantenkeun pamasangan sareng debugging raoseun pisan. Mangrupikeun produk anu idéal pikeun ngawangun jaringan FTTH CATV.

2. Fitur produk

1. Ngadopsi modul GaAs salaku modul panguat RF, jangkauan panarima optik pikeun sinyal digital tiasa ngahontal -23dBm, sareng -15dBm pikeun sinyal analog.

2. Rentang kontrol AGC 0 ~ -10dBm, tingkat kaluaran tetep henteu robih.

3. Desain konsumsi rendah sareng total konsumsi ≤2w, catu daya switching anu tiasa diandelkeun tinggi ku sirkuit inspeksi optik.

4. Tingkat kaluaran tiasa diatur dina kisaran 0 -18dB, tingkat kaluaran langkung ti 80dBuV.

5. Éling kana 6VDC ~ 14VDC port input cara nyoco catu daya

3. Parameter téknis

Barang

Hijian

Parameter

Suplemén

Modél

ZHR1000SD

Panjang gelombang optik

nm

1310/1490 / 1550nm

Kisaran input optik

(dBm)

0 ~ -12

TV Analog

0 ~ -18

TV Digital

Kaluaran deui kaluaran Optik   

(dB)

≥45

Bandwidth (MHz)

MHz

47 ~ 1218

Flatness (dB)

dB

± 0,75

Tingkat kaluaran RF *

(dBuv)

≥88

Pin: -15 ~ + 0dBm

Kisaran kontrol AGC

(dBm)

0 ~ -10

Karakter AGC (dB)

dB

± 0,5

Pin: -10 ~ + 0dBm

Kaleungitan balik deui

(dB)

≥14

47-1000MHz

Kaluaran impendansi

 (Ω)

75

MER

dB

> 36

Pin: -15 ~ + 0dBm

dB

> 28

Pin: -22dBm

BER

dB

<1.0E-9

Pin: -15- + 0dBm

dB

<1.0E-9

Pin: -22dBm

CNR (dB)

dB

51

Pin = -2dBm

CTB (dB)

dB

≥65

Pin = -2dBm

CSO (dB)

dB

≥62

Pin = -2dBm

Catu daya (V)

V

+ 5VDC

ZHR1000SD

+ 6V ~ 14VDC

ZHR1000SDP

Konsumsi listrik

W

≤2 (250mA)

+ 5VDC

Suhu operasi

 (℃)

-20 ~ + 60

Diménsi

mm

87 * 68 * 22

4.Diagram

v


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami