ZBR804 Opat Cara Panarima Optik Luar

ZBR804 Opat Cara Panarima Optik Luar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1.0 Produk Pedaran

ZBR804 Opat Cara outdoor Optical Receiver ngahijikeun sinyal optik payun, ngadistribusikaeun sareng ngabalikkeun pamancar, anu mangrupikeun alat anu ékonomis, kinerja tinggi sareng kauntungan tinggi.

Hal ieu utamina dianggo dina tungtung jaringan serat optik, dimana peryogi tingkat kaluaran RF tingkat tinggi multi-cara ngadistribusikaeun pikeun ngalanggan langsung, sareng nyungkeun fungsi dua arah. Ku cara kieu éta tiasa ngirangan panguat sareng ngajantenkeun jaringan langkung dipercaya.

Rak nyoko kana rak aluminium tahan cai énggal kalayan téknologi pasipasi aluminium paling populér. Ngeunaan sirkuit jero, saatos sinyal optik obverse robih, RF payun nganggo GaAs low noise ngagedékeun, sanaos kakuatan optikna lemah pisan, éta masih tiasa ngajamin indéks operator sadaya mesin.

Dina raraga kéngingkeun indéks non-linearitas anu langkung luhur, urang nganggo modul dobel kakuatan tungtungna. Lampu indikator LED dina panel nembongkeun kakuatan panarima optik payun.

2.0 Parameter Patalina

Teraskeun Nampi Ngabalikeun Mindahkeun
CNR (dB) > 50 CNR (dB) > 50
CSO (dBc) ≤-62
CTB (dBc) ≤-65

3.0 Parameter optik

Teraskeun Nampi Ngabalikeun Mindahkeun
Panjang gelombang optik (nm) 1100 ~ 1600 Panjang gelombang optik (nm) 1310 ± 10
Input Rentang Daya Optik (dBm) -9 ~ +2 Kirimkeun Kakuatan Optik (mW) 1 - 4mw (tangtukeun)
Jinis optik Panyambung SC / APC atanapi FC / APC Tipe Panyambung Optik SC / APC atanapi FC / APC
Leungitna Optical Return (dB) ≥45 Leungitna Optical Return (dB) ≥45

4.0 Parameter sanés

Tegangan Daya AC180V ~ 250V / AC60V
Konsumsi Kakuatan 50W
Suhu ngagawekeun -10 ~ 50 ℃
Suhu Panyimpenan -20 ℃ ~ 65 ℃
Diménsi 260W X 230D X 160H (mm)
Beurat 2,5kg

5.0 Parameter RF

Barang Maju Ngabalikeun
Jangkauan Frékuénsi (MHz) 55/87 ~ 750 55/87 ~ 860 5 ~ 40/65
Flatness Band-in (dB) ± 0,75 ± 1
RF Impedansi (Ω) 75 75
RF Return Loss (dB) ≥16 ≥16
Attenuasi Interstage (dB) Lebetkeun Pilihan Lebetkeun Pilihan
Lamping panggung tengah (dB) Lebetkeun Pilihan Lebetkeun Pilihan
Kaluaran palabuhan 104dBμV / Kaluaran palabuhan > Masukan 85dBμV

6.0 Diagram Blok Fungsional

dsv


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami