ZBR104A RFoG ONU xPON

ZBR104A RFoG ONU xPON

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

MAKANAN 

■ xPON Liwat

■ Fungsi AGC

■ Operasi Mode burst

■ Ngarojong DOCSIS 3.0 atanapi 3.1

■ Indikator LED pikeun Daya ON, Kakuatan Opsional sareng Return Tx

■ -20dB Tés Palabuhan

■ 12VDC Adaptor Daya

■ Nuturkeun standar SCTE 174

Aplikasi

■ CATV, jaringan HFC

■ RF ngalangkungan Gelas

Katerangan

PL10-4A simpul optik kompak mangrupikeun platform anu saé pikeun dianggo dina jaringan FTTH sareng FTTB, nganteurkeun DOCSIS hulu sareng hilir, sora, pidéo sareng layanan data kecepatan luhur dina aplikasi FTTX. PL10-4A ngagaduhan kontrol gain otomatis sareng fungsi mode burst, cocog sareng jaringan komunikasi RF over Glass (RFoG). Diaktipkeun fungsi xPON, PL10-4A dirancang pikeun jaringan EPON / GPON pikeun nyéépkeun jasa CATV atanapi jaringan RFoG pikeun nyéépkeun jasa transmisi EPON / GPON.

Spésifikasi

Jalan Terusan

Parameter

Hijian

Nilai

Kaayaan

Panjang gelombang optik

nm

1540 ~ 1560

CWDM sayogi

PON Pasang Panjang gelombang

nm

1280 ~ 1500

PON Pass Palabuhan Leungitna

dB

1

PON Pangasingan optik

dB

> 30

Tegangan Monitor

V / mW

1

= 1550nm

Kakuatan Input optik

dBm

-6 ~ + 2

Kisaran AGC

* Jangkauan Frékuénsi

MHz

54 ~ 1002/1218

* 42 / 54,65 / 86,85 / 105MHz sayogi

Flatness

dB

± 0,75

* Lamping

dB

5 ± 1

3 ± 1 sayogi

Kaluaran Return Loss

dB

≥16

Kaluaran Kaluaran Optik

dB

> 45

* Tingkat Kaluaran

dBmV

18 ± 2

36 ± 2

1. (Pin = -1dBm, 4% OMI / ch, 79ch NTSC, Digital ch saluhureun 550MHz
di -6dB offset)

2. (Pin = -1dBm, 4% OMI / ch, 42ch CENELEC)

dBmV

78 ± 2

96 ± 2

* C / N

dB

51

* CTB

dB

≤-65

* CSO

dB

≤-60

Masukan Noise Sarua

pA / Hz

<7

Jalur Balik

Parameter

Hijian

Nilai

Kaayaan

Panjang gelombang

nm

1600 ~ 1620

CWDM sayogi

Kakuatan Kaluaran optik

mW

1 ~ 3

2mW (3dBm) has

* Tingkat Input RF

dBmV

20 ~ 40

Khas

dBmV

80 ~ 100

Flatness

dBm

± 0,75

Input Return Loss

dB

≥16

Kaluaran Kaluaran Optik

dB

> 45

* Laser optik giliran Level

dBmV

15

Pamundut palanggan sayogi

dBmV

75

* Laser optik mareuman Level

dBmV

-4

Pamundut palanggan sayogi

dBmV

56

Waktos naékna Laser

Ibu

≤1.3

Waktos Laser ragrag

Ibu

≤1.6

Anu sanésna

Parameter

Hijian

Nilai

Kaayaan

Voltaseu

V / DC

12

100 ~ 230V adaptor kakuatan

Konsumsi Kakuatan

W

<5,5 W

Kalayan adaptor catu daya

Suhu Operasi

-20 ~ 55

Kalembaban 5 ~ 95%, henteu kondensasi

Panyambung optik

/

SC / APC

Pamundut palanggan sayogi

Panyambung RF

/

F

Diménsi

mm

172 * 103 * 41

Beurat

Kg

0.4

 

Garis Besar

sd

Henteu.

Katerangan

1

Input Port Tés Optik Daya: pikeun nguji sareng mastikeun kakuatan optik input: 1V / mW

2

Indikator Daya Optik Input: nalika kakuatan input aya dina kisaran, indikator hurung héjo

3

Indikator Daya ON / OFF

4

Indikator Kakuatan pemancar Balik: Hurungkeun jalan.

5

Lubang ningkatna

6

Port IN / OUT optik: Nyelapkeun kabel sinyal optik sareng konektor SC / APC

7

Port xPON: 1310 / 1490nm PON Lulus ka PON ONU

8

Palabuhan Tés RF: Tés tingkat kaluaran payun sareng -20dB

9

Pelabuhan Daya IN / RF OUT: Daya DC dihakan boh ngalangkungan port Daya atanapi port RF

10

Kakuatan IN Port: + 12 ~ 15V DC input

11

Nguburkeun

Adaptor Daya Éksternal

ht (2) ht (1) * Éropa, Amérika Serikat, Inggris sareng kabel kakuatan standar sanésna sayogi Sayogi Daya Ngalih sareng Pasokan Daya Linear sayogi

Émbaran mesen

ZBR10

-XX

FwdTingkat Kaluaran

-XX

Tipe Laser

 jeung Kakuatan

-XX

Panyambung optik

-XX

LD Wpanjangna

-XX

Band Beulah

-XX

Adaptor Kakuatan

-XX

1

Maju Hungkul, Henteu AGC, Henteu Mulang Jalan

78

78dBμV

D1

DFB 1mW

SA

SC / APC

31

1310nm

34

30/47

00

Teu aya

1A

Maju Hungkul, AGC, Henteu Balik Jalur

80

80dBμV

D2

DFB 2mW

SU

SC / UPC

47

1470nm

45

42/54

01

Amérika Kalér

2

Ganda serat I / O, Henteu AGC, modeu burst

85

85dBμV

D3

DFB 3mW

FA

FC / APC

49

1490nm

57

55/70

02

Éropa

2A

Dual serat I / O, AGC, mode burst

95

95dBμV

I1

Terasing DFB 1mW

FU

FC / UPC

51

1510nm

68

65/85

03

Cina

3

Serat tunggal I / O, Henteu AGC, modeu burst

I2

Terasing DFB 2mW

53

1530nm

81

85/105

04

Israél

3A

Serat tunggal I / O, AGC, mode burst

I3

Terasing DFB 3mW

55

1550nm

88

85/108

05

Jepang

4

Hiji serat I / O, serat ka-2 pikeun port xPON, NO AGC, mode burst

57

1570nm

06

Inggris

4A

Hiji serat I / O, serat ka-2 pikeun port xPON, AGC, mode burst

59

1590nm

61

1610nm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami