Manual Panarima Optik ZBR1001J

Manual Panarima Optik ZBR1001J

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Ringkesan Produk

Panarima optik ZBR1001JL mangrupikeun panarima optik 1GHz FTTB panganyarna. Kalayan lega nampi kakuatan optik, tingkat kaluaran tinggi sareng konsumsi kakuatan rendah. Mangrupikeun alat anu saé pikeun ngawangun jaringan NGB performa tinggi.

2. Karakteristik Kinerja

■ Téhnik kontrol AGC optik anu hadé, nalika input power range nyaéta -92dBm, tingkat kaluaran, CTB sareng CSO dasarna henteu robih;

■ frékuénsi kerja Downlink ngalegaan ka 1GHz, bagian panguat RF ngadopsi kinerja tinggi chip kakuatan GaAs low, tingkat kaluaran pangluhurna dugi ka 112dBuv;

■ EQ sareng ATT duanana nganggo sirkuit kadali listrik profesional, ngajantenkeun pangendali langkung akurat, operasi langkung merenah;

■ Diwangun dina réspondén manajemén jaringan kelas II standar nasional, ngadukung manajemén jaringan jauh (opsional);

■ Struktur kompak, pamasangan anu merenah, mangrupikeun alat pilihan anu pangpayunna pikeun jaringan FTTB CATV;

■ Dibangun dina reliabiliti tinggi konsumsi kakuatan konsumsi daya rendah, sareng catu daya éksternal anu tiasa dipilih;

3. Parameter Téhnik

Barang

Hijian

Parameter Téknis

Parameter optik

Narima Kakuatan Optik

dBm

-9 ~ +2

Leungitna Optik Balik deui

dB

> 45

Panjang gelombang Panarima optik

nm

1100 ~ 1600

Tipe Panyambung Optik

SC / APC atanapi ditetepkeun ku pangguna

Jenis Serat

Modeu tunggal

Parameter Tautan

C / N

dB

51

Catetan 1

C / CTB

dB

≥ 60

C / CSO

dB

≥ 60

Paraméter RF

Rentang Frékuénsi

MHz

45 ~ 860/1003

Flatness dina Band

dB

± 0,75

ZBR1001J (kaluaran FZ110)

ZBR1001J (kaluaran FP204)

Dipeunteun Tingkat Kaluaran

dBμV

≥ 108

≥ 104

Tingkat Kaluaran Max

dBμV

≥ 108 (-9 ~ + 2dBm kakuatan optik narima)

≥ 104 (-9 ~ + 2dBm kakuatan optik narima)

≥ 112 (-7 ~ + 2dBm kakuatan optik narima)

≥ 108 (-7 ~ + 2dBm kakuatan optik narima)

Kaluaran Return Loss

dB

≥16

Kaluaran Impedansi

Ω

75

Rentang AGC optik

dBm

(-9dBm / -8dBm / -7dBm / -6dBm / -5dBm / -4dBm) - (+ 2dBm) tiasa diluyukeun

Kontrol listrik rentang EQ

dB

0~15

Kontrol listrik rentang ATT

dBμV

0~15

Ciri Umum

Tegangan Daya

V

A: AC (150 ~ 265) V

D: DC 12V / 1A Catu daya éksternal

Suhu Operasi

-40 ~ 60

Konsumsi

VA

≤ 8

Diménsi

 mm

190 (L) * 110 (W) * 52 (H)

Catetan 1: Konpigurasikeun 59 Sinyal saluran analog PAL-D di 550MHz rentang frékuénsi. Kirimkeun sinyal digital dina kisaran frékuénsi 550MHz~862MHz. Tingkat sinyal digital (dina bandwidth 8 MHz) nyaéta10dB langkung handap tina tingkat sinyal sinyal analog. Nalika kakuatan optik input tina panarima optik nyaéta-1dBm, tingkat kaluaran: 108dBμV, EQ: 8dB.

4. Meungpeung Diagram

rt (5)

ZBR1001J kalayan responder manajemén jaringan kelas II, diagram blok kaluaran FZ110 (tap)

 rt (4)

ZBR1001J kalayan responder manajemén jaringan kelas II, diagram blok kaluaran FP204 (dua arah)

 rt (3)

ZBR1001J FZ110 (ketok) diagram blok kaluaran

rt (2)

ZBR1001J FP204 (dua arah splitter) diagram blok kaluaran

5. Tabel Hubungan kakuatan input optik sareng CNR

rt (1)

6. Metode beresih sareng perawatan konektor aktif serat optik

Dina sababaraha kali, urang nyalahkeun turunna kakuatan optik atanapi pangirangan tingkat kaluaran panarima optik sabab sesar peralatan, tapi saleresna éta tiasa disababkeun ku sambungan anu salah tina konektor serat optik atanapi konektor serat optik parantos kacemar ku lebu atanapi kokotor.

Ayeuna kenalkeun sababaraha cara bersih sareng perawatan umum tina konektor aktif serat optik.

1. Ati-ati mareuman konektor aktif serat optik tina adaptorna. Konektor aktif serat optik henteu kedah waé dina awak manusa atanapi panon taranjang pikeun nyingkahan kacilakaan anu teu dihaja.

2. Ngumbah ati-ati nganggo kertas pangusap lénsa anu saé atanapi katun alkohol degrease médis. Upami nganggo katun alkohol degrease médis, tetep kedah ngantosan 1 ~ 2 menit saatos nyeuseuh, hayu konektor permukaan garing dina hawa.

3. Konektor aktif serat optik anu diberesihan kedah dihubungkeun sareng méteran listrik optik pikeun ngukur kaluaran kakuatan optik pikeun negeskeun naha éta parantos diberesihan.

4. Nalika nyolok konektor aktif serat optik anu diberesihkeun deui kana adaptor, kedah perhatoskeun supados gaya cocog pikeun nyingkahan tabung keramik dina retakan adaptor.

5. Upami kakuatan optik kaluaran henteu normal saatos diberesihan, kedah nyolok adaptor sareng ngabersihan konektor anu sanés. Upami kakuatan optik masih handap saatos diberesihan, adaptorna tiasa najis, bersihkeunana. (Catetan: Ati-ati nalika mareuman adaptor pikeun nyingkahan panyawat di jero serat.

6. Paké hawa dikomprés khusus atanapi degrease katun alkohol bar pikeun ngabersihan adaptor. Nalika nganggo hawa anu dikomprés, moncong tina bak udara anu dikomprés kedahna ngarah kana tabung keramik tina adaptor, ngabersihan tabung keramik ku hawa anu dikomprés. Nalika nganggo bar katun alkohol anu degrease, taliti nyelapkeun palang katun alkohol kana tabung keramik pikeun ngabersihkeun. Arah sisipan kedah konsisten, upami teu tiasa ngahontal pangaruh beberesih idéal.

7. Pedaran jasa saatos-penjualan

1. Kami janji: Garansi gratis salami tilu belas bulan (Ninggalkeun waktos pabrik dina sertifikasi kualifikasi produk salaku tanggal mimiti). Jangka jaminan anu diperpanjang dumasar kana perjanjian pasokan. Kami jawab pangropéa saumur hirup. Upami kalepatan peralatan akibat tina panggunaan panggunaan anu teu leres atanapi alesan lingkungan anu teu tiasa dicegah, kami bakal tanggel waler tapi jawab bahan baku anu cocog.

2. Nalika alat-alatna rusak, langsung nelepon hotline dukungan téknis kami 8613675891280

3. Pangropéa situs alat sesar kedah dioperasikeun ku téknisi propésional pikeun nyegah karusakan anu langkung parah.

Bewara khusus: Upami alatna parantos dijaga ku pangguna, kami moal jawab perawatan gratis. Kami bakal naroskeun biaya perawatan anu cocog sareng biaya bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami