XPON ONU

  • 34234GDE 4GE+2POTS+CATV+2.4G&5G WIFI XPON ONU

    34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

    34234GDE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos). 34234GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN sareng MT7612EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung IEEE802.11b / g / n sareng ...
  • 34123GDE 1GE+3FE+POTS+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    34123GDE 1GE + 3FE + Pot + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    34123GDE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos). 34123GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé ...
  • 32123GDE 1GE+1FE+POTS+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    32123GDE 1GE + 1FE + Pot + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    32123GDE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos). 32123GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé p ...
  • 3434GE2 4GE+2POTS+2.4G&5G WIFI XPON ONU

    3434GE2 4GE + 2POTS + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

    3434GE2 mangrupikeun alat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3, anu didasarkeun kana asak sareng stabil, sareng biaya tinggi téknologi GPON épéktip anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén gampang, konfigurasi fléksibel, kuatna, jaminan jasa kualitas anu hadé (Qos). 3434GE2 ngadukung WIFI4 (IEEE802.11b / g / n) sareng WIFI5 (IEEE802.11ac). Éta ogé nyayogikeun manajemén WEB ...
  • 3413GE 1GE+3FE+POTS+2.4G WIFI XPON ONU

    3413GE 1GE + 3FE + POTS + 2.4G WIFI XPON ONU

    3413GE mangrupikeun alat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu asak andstable tur luhur hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa kualitas anu saé (Qos). 3413GE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé ngabuktikeun ...
  • 3412GDE 1GE+3FE+CATV+2.4G WIFI XPON ONU

    3412GDE 1GE + 3FE + CATV + 2.4G WIFI XPON ONU

    3412GDE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos). 3412GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé p ...
  • 3213GE 1GE+1FE+POTS+2.4G WIFI XPON ONU

    3213GE 1GE + 1FE + POTS + 2.4G WIFI XPON ONU

    3213GE mangrupikeun perlengkapan terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos). 3213GE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé pro ...
  • 341GE 1GE+3FE+2.4G WIFI XPON ONU

    341GE 1GE + 3FE + 2.4G WIFI XPON ONU

    341GE mangrupikeun parangkat terminal tina séri GPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3, anu didasarkeun kana hemat, stabil sareng hemat biaya. Téknologi GPON anu ngadopsi chipset GPON ZTE performa tinggi sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén gampang, konfigurasi fleksibel, kuatna, jaminan jasa kualitas anu hadé (Qos). 341GE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé provi ...
  • 321GE 1GE+1FE+2.4G WIFI XPON ONU

    321GE 1GE + 1FE + 2.4G WIFI XPON ONU

    321GE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3, anu didasarkeun kana hemat, stabil sareng hemat biaya. Téknologi GPON anu ngadopsi performa tinggi GPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén gampang, konfigurasi fleksibel, kateguhan, jaminan jasa kualitas anu saé (Qos). 321GE ngadopsi skéma MTK MT7603EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n. Éta ogé prov ...