Modul WDM

  • WDM PON GPON XGPON NGPON2 OTDR

    WDM PON GPON XGPON NGPON2 OTDR

    Divisi Panjang gelombang Multiplex Passive Optical Network Module dirancang pikeun aplikasi GPON / XGPON / NGPON2. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 1310nm / 1490nm / 1550nm. Fitur ● Rugi Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Tergantung ● Desain Kompak ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Suhu Operasi lega: Ti -5 ℃ dugi ka 75 ℃ ● Telcordia GR-1209-CORE patuh ● Telcordia GR-1221-CORE patuh Aplikasi Sistem CWDM PON Networ ...
  • FWDM Componet

    FWDM Componet

    Komponén FWDM ieu nganggo téknologi filter gangguan gangguan ipis-dewasa pikeun misahkeun atanapi ngagabungkeun sinyal optik khusus. Kalayan rubakpita lega, leungitna sisipan rendah, isolasi tinggi, sareng leungitna gumantung suhu rendah, éta cocog pikeun dianggo dina amplifier optik, CATV, sareng aplikasi FTTH. Fitur ● Lebar bandwidth ● Leungitna sisipan rendah ● Isolasi saluran tinggi ● Réliabilitas luar biasa sareng stabilitas Aplikasi l Panguat optik l CATV Spesifikasi Item Unit Parameter Catetan Pa ...
  • 1310/1490/1550FWDM Component

    1310/1490 / 1550FWDM Komponén

    Fitur ● Lebar bandwidth ● Leungitna sisipan rendah ● Isolasi saluran tinggi ● Réliabilitas anu luar biasa sareng stabilitas Aplikasi ● Amplifier optik ● CATV Spesifikasi Item Satuan Parameter Lulus Port (CP) Panjang Panjang Tengah lp nm 1310 & 1490 Rentang Panjang gelombang 1310 + -50 & 1490 + -10 Lebetkeun Loss dB ≤ 0.80 Flatness dB ≤0.30 Isolasi @ λR dB ≥30 Reflect Port (CR) Panjang gelombang Pusat lR nm 1550 Rentang Panjang gelombang 1515 ~ 1620 Lebetkeun Lo ...
  • 200G DWDM Module Mux Demux DWDM

    200G DWDM Module Mux Demux DWDM

    Divisi Panjang gelombang Panjang Modul Multiplex dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 200G jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1520nm dugi ka 1620nm. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Tergantung ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Telcordia GR-1209-CORE patuh ● Telcordia GR-1221-CORE patuh ● RoHS-6 Aplikasi anu patuh DWDM System PON Networks CATV Links Specification .. .
  • 150G DWDM MODULE MUX DEMUX for Base Station

    150G DWDM MODULE MUX DEMUX pikeun Base Station

    Divisi Panjang gelombang Panjang Modul Multiplex dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 150G jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1520nm dugi ka 1620nm. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Tergantung ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Telcordia GR-1209-CORE patuh ● Telcordia GR-1221-CORE Aplikasi anu patuh DWDM System PON Jaringan CATV Tautan Spésifikasi Parameter Unit S ...
  • 100G DWDM Module MUX DEMUX LGX CASE

    100G DWDM Modul MUX DEMUX LGX KASUS

    Divisi Panjang gelombang Panjang Modul Multiplex dirancang pikeun aplikasi jaringan DWDM. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 100G jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1520nm dugi ka 1620nm. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Tergantung ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Telcordia GR-1209-CORE patuh ● Telcordia GR-1221-CORE Aplikasi anu patuh DWDM System PON Jaringan CATV Tautan Spésifikasi Parameter Unit S ...
  • High Quality CWDM Multiplexer with 1470-1610nm for Base Station

    Kualitas Tinggi CWDM Multiplexer sareng 1470-1610nm pikeun Base Station

    Divisi Gelombang Kasar Multiplex Module dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 20nm jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1270nm dugi ka 1610nm. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Gumantungna ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Panjang Operasi lega: Ti 1260nm dugi ka 1620nm ● Suhu Operasi Lebar: Ti -5 ℃ dugi ka 75 ℃ ● Telcordia GR-120 ...
  • 9+1CH CWDM with LGX Box

    9 + 1CH CWDM kalayan LGX Box

    Divisi Gelombang Kasar Multiplex Module dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 20nm jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1270nm dugi ka 1610nm. Fitur ● Rugi Insertion Rendah ● Isolasi tinggi ● Polarisasi Rugi Tergantung ● reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi ● Telcordia GR-1209-CORE matuh ● Telcordia GR-1221-CORE patuh Spésifikasi Parameter Unit Spesifikasina ...
  • 8CH CWDM Mux and Demux Module

    8CH CWDM Mux sareng Demux Module

    Divisi Gelombang Kasar Multiplex Module dirancang pikeun base station 5G sareng aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang. Éta dumasarkeun kana téknologi Thin Film Filter (TFF) sareng ngoperasikeun saluran 20nm jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1270nm dugi ka 1610nm. Fitur Low Insertion Loss isolasi Tinggi Low Polarisasi Gumantungna Rugi Panjang Operasi: Ti 1260nm dugi ka 1620nm Lebar Suhu Operasi: Ti -5 ℃ dugi ka 75 reliability reliabilitas tinggi sareng stabilitas tinggi Telcordia GR-1209-CORE compli ...
  • Single Fiber Bidirectional Optical Circulator

    Sirkuit optik Bidirectional Serat Tunggal

    Circulator sadar transmisi optik anu teu tiasa dibalikkeun, anu nungtun transmisi cahaya tibalik, misahkeun tina transmisi cahaya payun dina rohangan, sareng kaluaranana ti palabuan anu sanés. Éta tiasa dianggo sareng modul WDM MUX sareng modul DEMUX pikeun ngawujudkeun transmisi bi-directional serat-tunggal sareng ngahémat sumberdaya serat. Fitur ● Leungeun Insertion Rendah ● Polarisasi Rugi Gumantungna Suhu ● Suhu Operasi lega: Ti -5 ℃ dugi ka 75 ℃ ● reliabilitas sareng stabilitas tinggi ● Telcordia GR-1209-COR ...
  • CCWDM Mux Demux Module

    CCWDM Mux Demux Module

    Divisi Gelombang Kasar Compact Multiplex dirancang pikeun aplikasi jaringan CWDM multi-panjang gelombang sareng modul stasiun basa 5G. CCWDM kami didamel dumasar kana téknologi luar angkasa gratis sareng ngoperasikeun saluran 20nm jarakna panjang gelombang ITU Grid CWDM ti 1270nm dugi ka 1610nm. Fitur ● Rugi Insertion Rendah ● Isolasi Tinggi ● PDL Rendah ● Desain Kompak ● Keseragaman saluran-ka-kanal ● Panjang Operasi lega: Ti 1260nm dugi ka 1620nm ● Keandalan sareng Stabilitas Tinggi ● Telcordia GR-1209-CORE-2001 ...