Parabot

  • Pen Type Visual Fault Locator  BML209

    Pen Type Visual Fault Locator BML209

    ● Laser beureum caang dina 650nm ● Operasi Pulsed sareng CW ● Batré basa alkali AA ● Gancang nomeran titik rusak ● Desain kasar sareng tahan cai ● 2.5mm konektor universal Karakteristik Utama BML209 BML209-1 BML209-10 BML209-20 BML209-30 Kaluaran Kakuatan * 650nm ± 20nm Jarak Dinamis **> 1mW> 10mW> 20mW> 30mW Panjang gelombang 3 ~ 5 km 8 ~ 10 km> 10 km> 10 km Mode Operasi 650nm 20nm Konektor 2.5mm UPP (atanapi ngaropea 1.25mm UP ...
  • JW5004B Suitcase type tool kits

    JW5004B Koper alat tipe pakét

    1. JW3208 Power Meter 2. JW3105A VFL 1mW 3. Cable Stripper 4. Miller Stripper 5. Botol pembersih 6. Fiber Cleaver 7. Membersih lawon 8. Serat cleaner 9. Gunting 10. cotton swab 11. Handhold suitcase
  • JW5004A FTTX Tool Kits

    Alat Alat JW5004A FTTX

    1. Mini Power Meter 2. Mini VFL 1mW 3. Fiber Coat Stripper 4. Kevlar Scissor 5. Botol pembersih 6. Serat Cleaver 7. FTTH Flat Drop Optical Cable Stripper 8. Bag
  • JW5004 FTTx Tool Kits

    Alat Alat JW5004 FTTx

    1. Power Meter 2. VFL 1mW 3. Cable Stripper 4. CFS2 Stripper 5. Botol pembersih 6. Fiber Cleaver 7. Kapas swab 8. Kantong
  • Specialized Fiber Optic Termination Tool Kits(for FC,SC,ST and LC connector

    Pakakas Serat Optik Khusus Alat (pikeun FC, SC, ST sareng konektor LC

    1. Serat optik stripper CFS-2 2. KEVLAR Scissor KC-1 3. Cabide Scibe Tool TTK-174A 4. "Tri-Hole" Serat Optik Stripper TTK-158 5. Serat Jaket Stripper HW-502 6. Universal Conector Crimp Tool PK-301J 7. Tube buffer stripper 45-162 8. Round Cable Jacket Stripper HT-325 9. 400x Universal fiber mikroskop 10. 1.25mm adaptor pikeun 400x Mikroskop 11. kawat piano fléksibel 12. Precision tweezer 13. 24 Port Connnector Panas Oven 14. Térmométer 15. EPO-TEK 353ND Epoxy 16. Epoxy Application S ...
  • JW5003 Fiber Optic Termination Tool Kits

    JW5003 Pakakas Serat Optik Alat

    1. Serat optik stripper CFS-2 2. KEVLAR Scissor KC-1 3. Cabide Scibe Tool TTK-174A 4. "Tri-Hole" Serat Optik Stripper TTK-158 5. Serat Jaket Stripper HW-502 6. Universal Conector Crimp Tool PK-301J 7. Panyangga tabung stripper 45-162 8. Babak Kabel Jaket Stripper HT-325 9. 400x Mikroskop serat universal 10. 1.25mm adaptor pikeun 400x Mikroskop 11. Kawat piano fléksibel 12. Tiis presisi 13. Serat IPA Ngersihkeun Seratan ( Pra-Moistened) 14. KimWipes 280piece / box 15. serat NTT serat optik sambung ...
  • JW5002A Deluxe Fiber Optic Cleaning Kits

    JW5002A Alat Serat Optik Serat Deluxe

    1 Serat alat Kasét Cleaner 2 400X Hand Dilaksanakeun Serat Mikroskop 3 Cleaner ngagantian 4 1.25mm Serat Optik Membersihkan Pén 5 2.5mm Serat Optik Membersihkan Pen 6 Ngalaksanakeun Alat Case 7 Connector Cleaner LED inspeksi senter 8 Serat Konektor Cleaner
  • JW5001B Fiber Fusion Splicing Tool Kit

    JW5001B Serat Fusion Splicing Alat Kit

    1 Serat optik kevlar cutter 2 Clauss Fiber Stripper 3 Optical Fiber Jaket Stripper 4 Kawat Tali Cutter 5 Round Cable Cutter 6 Carbide fiber pen type cutter 7 6Pcs Electronic Screwdriver Set 8 7 "Lineman's plier 178mm 9 6" Needle Node Pliers 135mm 10 6 "Side Cut Tang 130mm 11 8 ″ Lengkah adjustable 12 Mini-Hacksaw 13 9Pcs Fold type hex key set (inci) 14 Obeng S / D (-) 5 × 100mm 15 Obeng S / D (+) # 1 × 100mm 16 Obeng S / D (-) 6 × 100mm 17 Screwdriv ...
  • JW5001A Compact Field Fiber Fusion Splicing Tool Kit

    JW5001A Compact Field Fiber Fusion Splicing Alat Kit

    Serat optik stripper CFS-2 KEVLAR Scissor KC-1 Optik Fiber Jaket Stripper 18 pcs obeng campuran Campur Kabel Cutter Kawat Tali Potong 7 "Lineman's plier (178mm) 6" Jarum Node Tang 135mm 6 "Side Cut Tang 130mm 6Pcs Obeng Éléktronik Set 8" Lampu darurat rengkuh adjustable Blow Brush (MS-15C) 3.5M Pita Ukuran (TAJIMA) Precision Nipper Hideung Marker Utilitas péso 100ml Botol Alkohol kalayan dikonci Alat Bawa Kasus (385 × 275 × 110mm) Alat motong
  • JW5001 Optical Cable Emergency Tool Kits

    JW5001 Alat Kabel Darurat Optik

    JW5001 Alat Kabel Darurat Optik diwangun ku kaseueuran alat penting, éta cocog pikeun panggunaan umum nalika instalasi serat sareng pemeliharaan jaringan serat. 1 Serat optik stripper (CFS-2) 2 Rengkuh leungeun baju rengkuh 3 2M Pita Pita 4 Utiliti Péso 5 Piano wire clamp 6 Cross Fiber reamer 7 Nipper 8 Scissors 9 Pliers 10 Accuate clamp 11 Mini Obeng 12 Inner-hexagonal Wrench 13 Adjustable Spanner 14 Assembled Sekrup ...
  • Round Cable Stripper

    Stripper Kabel Babak

    - Dua alat anu dirancang pikeun panyabutan jaket gancang, aman, sareng tepat tina PE, PVC, karét, sareng jaket sanésna - Kabel serat optik alat anu saé pikeun pelucutan jaket tina serat multi-serat serat optik - RCS-114 pikeun kabel diaméter anu langkung alit: 0.178 nepi ka 1,14 inci (4,5 - 29 mm) - RCS-158 pikeun kabel diaméterna langkung ageung: 0,75 dugi 1,58 inci (19 - 40 mm) - Rotary diteukteuk ka potong bujur sapanjang panjang kabel pikeun tungtung stripping - Motong spiral pikeun stripping tengah-rentang - Fitur motong spiral prov ...
  • Longitudinal Cable Slitter

    Slitter kabel bujur

    Fibretool Rotary Cable Stripper digunakeun pikeun stripping kabel optik serat. Mibanda pangaluyuan presisi pikeun konsisten strip-jero sareng tiasa dianggo pikeun jaket mimitian ti 4.5mm - 25mm. Éta dirancang pikeun panggunaan tugas sering sareng beurat.
123 Teras> >> Halaman 1/3