Tunggal Serat Optik Patch Cord

  • ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord

    ST Single Mode Patch Cord ieu mangrupikeun salah sahiji panyambungna séri MT. Ferrules séri nganggo dua liang pituduh kalayan diaméter dina ujung tungtung ferrule sareng pin pituduh pikeun sambungan anu tepat. Salaku tambahan, éta tiasa diolah pikeun ngahasilkeun sababaraha bentuk jumper. Desain kompak panyambungna ngamungkinkeun jumper ngagaduhan sajumlah ageung inti sareng ukuran alit. Di sisi anu sanésna, ST Single Mode Patch Cord ieu tiasa seueur dianggo dina lingkungan garis serat-optik terpadu tinggi-kapadetan ...
  • Single Mode To Multimode Fiber Patch Cord

    Mode Tunggal Pikeun Multimode Serat Patch Cord

    Modeu tunggal ieu pikeun kabel tambalan serat multimode khusus dirancang pikeun ngadamel kabel tambalan tina alat kana tautan kabel serat optik. Lapisan pelindung anu langkung kandel ieu umumna dianggo pikeun hubungan antara transceiver optik sareng kotak terminal. Dibandingkeun sareng ari biasa di pasar, modeu tunggal kami pikeun kabel tambalan serat multimode dilengkepan ku kaunggulan réliabilitas anu hadé, kinerja antar-colék anu hadé sareng stabilitas suhu anu saé. Di sisi anu sanésna, éta ogé réali ...
  • SC to SC Single Mode Patch Cord

    SC kana SC Tunggal Mode Tambalan Cord

    Kabel patch modél SC ka SC tunggal ieu nampilkeun dua liang pituduh kalayan diaméter dina ujung tungtung ferrule sareng pin pituduh pikeun sambungan anu tepat. Éta gampang pisan pikeun dipasang sareng teu aya kabutuhan khusus pikeun ngajaga. Salaku tambahan, éta tiasa diolah pikeun ngahasilkeun sababaraha bentuk jumper MPO. Dilengkepan prosés canggih, SC ka SC mode patch patch tunggal urang tiasa seueur dianggo dina lingkungan garis serat-optik terpadu tinggi-density dina prosés kabel, mastikeun operasi gancang. O ...
  • SC to LC Single Mode Patch Cord

    SC pikeun LC Tunggal Mode Patch Cord

    SC ka LC mode patch patch tunggal ieu dihubungkeun sareng sistem transmisi optik, anu sadar kana fungsi komunikasi ngalangkungan kopling optik, sareng teu aya nanaon dina format coding tina sinyalna. Dibandingkeun sareng ari biasa di pasar, SC ka LC mode patch patch tunggal urang ngagaduhan kaunggulan nyayogikeun transmisi data latency ultra-low sareng ngadukung tegangan catu daya ultra-lega. Dilengkepan panyalindungan kakuatan anu saé sareng pangalih otomatis, éta ngadukung ...
  • MTRJ to MTRJ Fiber Optic Patch Cord

    MTRJ ka MTRJ Serat Optik Patch Cord

    MTRJ ka MTRJ Patch Cord ieu dilengkepan ku struktur pelindung, anu sadar kana fungsina pikeun nyegah karusakan lingkungan sekitar kana serat optik, sapertos cai, seuneu, shock listrik, jst. Pusatna nyaéta inti kaca anu ngalirkeun cahaya. Dina serat multimode, inti na ngagaduhan diameter, anu sakirana sami sareng kandel rambut manusa. Inti serat mode-tunggal ngagaduhan diameter. Bagian luar inti dikurilingan ku amplop gelas anu ngagaduhan indéks handap ...
  • LC to LC Single Mode Fiber Patch Cord

    LC ka LC Tunggal Mode Serat Patch Cord

    LC ka LC mode patch serat tunggal kabel patch ieu tiasa janten fasilitas anu saé pikeun sambungan pigura distribusi serat optik sareng stop kontak inpormasi optik kana saklar, sambungan antara saklar, sambungan antara saklar sareng komputer, sareng sambungan antara stop kontak inpormasi optik sareng komputer. Dilengkepan kinerja tinggi, LC ka LC serat mode patch serat tunggal urang tiasa diterapkeun kana subsistem manajemén. Kusabab ukuran anu pas sareng beurat enteng, ...
  • LC Single Mode Fiber Optic Patch Cord

    LC Single Mode Serat Optik Patch Cord

    LC Single Mode Patch Cord ieu khususna cocog pikeun lingkungan tambalan kapadetan tinggi. Dibandingkeun sareng kabel biasa di pasar, ari ieu dilengkepan konektor ultra-leutik, anu ngahémat langkung rohangan dibandingkeun sareng jumper kabel normal tanpa mangaruhan tarikan. Sareng sarung buntut konektor miniatur langkung pondok tibatan sarung buntut konektor LC konvensional, anu ngahémat langkung seueur ruang pikeun manajemén kabinét. Kusabab kinerja anu luhur, LC Single Mode Patch Cord kami ngagaduhan ...
  • FC Single Mode Patch Cord

    FC Single Mode Patch Cord

    · Minuhan EIA / TIA 604-2 kalayan ferrule keramik pikeun jaringan kabel gancang. · Kabel dicitak ngabantuan netelakeun sareng mikawanoh kabel anu béda. · Zirconia Keramik Ferrule Optimum IL sareng RL. · Bend kabel serat henteu peka nunjukkeun performa hébat kana katahanan. · K = Paket karton K nyayogikeun panyalindungan maksimal pikeun barang anjeun. Spésipikasi Panyambung FC kana FC Jaket OD 1.6 / 1.8 / 2.0 / 3.0mm Serat Mode 9 / 125μm Jaket Warna Konéng Polishing APC kana APC Jaket Bahan PVC (OFNR), OFN ...