Méter Tingkat Sinyal

  • TV Signal Level Meter

    Méter Tingkat Sinyal TV

    Méter tingkat sinyal ZJ1127D utamina dipaké pikeun pangwangunan jaringan analog sareng digital sareng pangropéa. Kalayan fungsi Spéktrum sareng Channel Scan, anjeun tiasa sacara gampang diagnosa sareng nganalisis kasalahan jaringan pikeun mastikeun operasi normal jaringan. Langkung cocog pikeun ngukur jaringan digital-analog-campuran. Éta ngagaduhan fungsi sapertos kieu: Dengdekkeun, C / N, Tegangan, V / A, Saluran Saluran, Spéktrum Scan, Panyimpenan File sareng sajabina. ZJ1127D ngagaduhan fungsi setélan anu kuat, kalebet ...
  • TV Signal Level Meter

    Méter Tingkat Sinyal TV

    ZJ110 / ZJ110D Signal Level Meter mangrupikeun instrumen anu dianggo pikeun pangwangunan sareng pemeliharaan TV analog / TV digital, sareng pangukuran tingkat sinyal TV sareng tingkat kakuatan. Hal ieu sacara umum diterapkeun dina pangropéa rutin tina sistem CATV. ZJ110 / ZJ110D Signal Level Meter cocog sareng saluran analog / digital, kalayan pagelaran komprehensif anu kuat; éta nganggo modeu operasi lampu tukang kacaangan anu luhur, kalayan layar LCD anu jelas, tampilan pangukuran dual-kanal, janten merenah ...