SFP Modul Transceiver

  • 10Gb/s 40KM SFP+ Optical Transceivers OPS551X3CDL40

    10Gb / s 40KM SFP + Optical Transceivers OPS551X3CDL40

    Transceiver OPS551X83CDL40 10G SFP + dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-ER / EW per 802.3ae, sareng tiasa ngadukung data-rate tina 1.25Gb / s dugi ka 11.1Gb / s. Diagnostik digital sayogi ngalangkungan antar muka I2C sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFP + MSA . Fitur 1. 10Gb / s serial optik interface patuh kana 802.3ae 10GBASE-ER / EW 2. Antarmuka listrik cocog sareng SFF-8431spesifikasi pikeun ditingkatkeun 8,5 sareng 10 Gigabit modul bentuk leutik faktor pluggable "SFP +" 3. 2-w ...
  • 10Gb/s 1310nm Datacom SFP+ Optical Transceivers OPSP311X3CDL10

    10Gb / s 1310nm Datacom SFP + Optical Transceivers OPSP311X3CDL10

    OPSP311X3CDL10 transceiver optik dirancang pikeun 10Gb / s interfaces optik séri pikeun komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver tiasa ngadukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu paling saé pikeun datacom. Fitur 1. Hot pluggable 2. 10Gb / s serial optik interface 3. Up to 10km distance 4. Compliant with SFP + MSA 5. SFP MSA package with duplex LC konektor 6. Digital Diagnostic Mo ...
  • 10Gb/s Short-Wavelength Pluggable SFP Transceiver OPSP851X3CDLM

    10Gb / s Short-Gelombang Pluggable SFP Transceiver OPSP851X3CDLM

    OPSP311X3CDL10 transceiver optik dirancang pikeun 10Gb / s interfaces optik séri pikeun komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver tiasa ngadukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu paling saé pikeun datacom. Fitur ● Panas pluggable ● 10Gb / s antarbeungeut optik sérial ● Dugi ka 10km jarak ● Patuh sareng SFP + MSA ● Paket SFP MSA kalayan konektor LC duplex ● Digital Diagnostic Monitor ...
  • 10Gb/s 80KM SFP+ Optical Transceivers OPSP551X3CDL80

    10Gb / s 80KM SFP + Optical Transceivers OPSP551X3CDL80

    OPSP551X3CDL80 10G SFP + transceiver dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-ZR / ZW per 802.3ae, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 1.25Gb / s dugi ka 11.1Gb / s. Diagnostik digital sayogi ngalangkungan antar muka I2C sakumaha anu parantos ditangtukeun dina SFP + MSA . Fitur ● 10Gb / s serial optik interface patuh kana 802.3ae 10GBASE-ZR / ZW ● Antarmuka listrik patuh kana SFF-8431spesifikasi pikeun ditingkatkeun 8,5 sareng 10 Gigabit modul bentuk leutik faktor pluggable "SFP +" ● 2-kawat ...
  • 10Gb/s SFP+ BIDI Optical Transceivers OPSB321X3CDL10

    10Gb / s SFP + BIDI Optical Transceivers OPSB321X3CDL10

    OPSPB321X3CDL10 transceiver optik dirancang pikeun 10Gb / s interfaces optik séri pikeun komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver tiasa ngadukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu paling saé pikeun datacom. Fitur ● Panas pluggable ● 10Gb / s antarbeungeut optik sérial ● Ngadeukeutan jarak 80km ● Patuh sareng SFP MSA ● Paket SFP MSA kalayan konektor LC duplex ● Digital Diagnostic Monit ...
  • 10Gb/s SFP+ Bidi Optical Transceivers OPSPB231X3CDL10

    10Gb / s SFP + Bidi Optical Transceivers OPSPB231X3CDL10

    OPSPB321X3CDL10 transceiver optik dirancang pikeun 10Gb / s interfaces optik séri pikeun komunikasi data nganggo serat mode tunggal (SMF). Transceiver tiasa ngadukung 9.953- 11.1Gb / s. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu paling saé pikeun datacom. Fitur ● Panas pluggable ● 10Gb / s antarbeungeut optik sérial ● Ngadeukeutan jarak 80km ● Patuh sareng SFP MSA ● Paket SFP MSA kalayan konektor LC duplex ● Digital Diagnostic Monit ...
  • 10Gb/s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL40

    10Gb / s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL40

    OPXP551X3CDL40 10G 1550nm XFP transceivers dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-ER / EW per 802.3ae sareng 10G SONET OC-192 / SDH STM-64, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9.953Gb / s dugi 11.1Gb / s. Diagnostik digital sayogi ngalangkungan panganteur I2C sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit rate ● Bel ...
  • 10Gb/s 1310nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP311X3CDL10

    10Gb / s 1310nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP311X3CDL10

    OPXP311X3CDL10 10G 1310nm XFP transceivers dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW per 802.3ae sareng 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9.953Gb / s dugi 11.1Gb / s. Digital diagnostik sayogi ngalangkungan panganteur I2C sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit bit ● Handap ...
  • 10Gb/s 850nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP851X3CDLM

    10Gb / s 850nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP851X3CDLM

    OPXP851X3CDLM 10G 850nm XFP transceivers dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-SR / SW per 802.3ae, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9,953Gb / s dugi ka 11.1Gb / s. Diagnostik digital sayogi ngalangkungan I2C sapertos anu parantos ditangtukeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit rate ● Handap konsumsi kakuatan 2.5W ● XFP MSA ...
  • 10Gb/s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL80

    10Gb / s 1550nm Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXP551X3CDL80

    OPXP551X3CDL80 10G 1550nm XFP transceivers dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-ZR / ZW per 802.3ae sareng 10G SONET OC-192 / SDH STM-64, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9.953Gb / s dugi 11.1Gb / s. Digital diagnostik sayogi ngalangkungan panganteur I2C sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit bit ● Janten ...
  • 10Gb/s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB321X3CDL10

    10Gb / s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB321X3CDL10

    OPXPB321X3CDL10 10G XFP BIDI transceiver dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW per 802.3ae sareng 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9.953Gb / s dugi 11.1Gb / s. Diagnostik digital sayogi ngalangkungan panganteur I2C sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit bit ● Handap ...
  • 10Gb/s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB231X3CDL10

    10Gb / s Bidi Multi-rate XFP Optical Transceivers OPXPB231X3CDL10

    OPXPB231X3CDL10 10G XFP BIDI transceiver dirancang pikeun 10G Ethernet 10G BASE-LR / LW per 802.3ae sareng 10G SOI OC-192 / SDH STM-64, sareng éta tiasa ngadukung data-rate tina 9.953Gb / s dugi 11.1Gb / s. Digital diagnostik sayogi ngalangkungan panganteur I2C sakumaha anu parantos ditangtoskeun dina XFP MSA. Desain transceiver dioptimalkeun pikeun kinerja tinggi sareng efektif pikeun nyayogikeun nasabah solusi anu pangsaéna pikeun aplikasi datacom sareng telecom. Fitur ● Panas dipasang ● Dukung 9.95Gb / s dugi 11.1Gb / s bit bit ● Handap ...