SFP Media Parabot Parobah

  • 1000Mbps SFP Media Converter  ZJ-GS03-PF

    1000Mbps SFP Media Converter ZJ-GS03-PF

    1000Mbps Ethernet RJ45 kana SFP Media Converter ngarobih serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1000Mbps Ethernet RJ45 ka SFP Media Converter • Satengah o ...
  • 100Mbps SFP Media Converter  ZJ-1100SFP

    100Mbps SFP Media Converter ZJ-1100SFP

    100Mbps Ethernet RJ45 kana SFP Media Converter ngarobih serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 100Mbps Ethernet RJ45 ka SFP Media Converter • Satengah atanapi ...