Pamancar optik satelit

  • Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter  ZST Series

    Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter ZST Series

    Déskripsi ZST séri mini satelit optik pamancar tiasa dibagi kana ZST1310M (1310nm) sareng ZST1550M (1550nm) numutkeun bédana panjang gelombang, kakuatan optik kaluaran nyaéta 0-10dBm opsional. Fitur 1. Dirancang pikeun jaringan FTTH. 2. Linieritas tinggi, Cocog sareng aplikasi CATV & SAT-IF. 3. Liniér liniér sareng rata. 4.Single-mode serat kaleungitan balik deui tinggi 5. Ngagunakeun alat aktip panguat GaAs. 6.Tltra low noise téknologi. 7. Ukuran langkung alit sareng gampang dipasangna. 8.RED-LED f ...
  • CATV & Satellite Optical Transmitter (ZST9526)

    Pamancar CATV & Satelit Optik (ZST9526)

    Produk Pedaran ZST9526 Satelit Optik Transmitter ngadopsi laser linearitas tinggi DFB kukupu anu langsung dimodulasi pikeun ngirimkeun sinyal 47-862MHz sareng 950 ~ 2600MHz dina serat tunggal. Éta tiasa milih panjang gelombang standar ITU pikeun sistem DWDM kanggo manjangan sareng ngapdet jaringan. Éta tiasa dikuatkeun ku EDFA sareng EYDFA pikeun sistem FTTH anu ageung. Éta tiasa Cocog sareng téknologi FTTx PON naon waé pikeun ngawujudkeun kombinasi CATV, DVB-S, Internet sareng FTTH. ZST9526 Satelit Optik pemancar hiji ...