Panarima optik satelit

  • CATV & Satellite Optical Receiver

    CATV & Panarima Optik Satelit

    Fitur 1. Kalayan detéktor optik sensitipitas tinggi. 2. Éta mangrupikeun perwujudan téknologi luhur dina CATV sareng produk sambungan kabel serat L-band 3. Éta tiasa ditampi dina serat optik kalayan satelit 47 ~ 2600MHz sareng CATV sinyal digital sareng analog. 4. instalasi Sederhana; Éta merenah pikeun pangguna pikeun masang. 5. kakuatan input ti + 0 ~ -13dBm. 6. Éta ngagaduhan kamampuan tahan gangguan éléktromagnétik anu saé. 7. Kinerja tinggi tapi harga murah. Diagram Parameter Optical Working ...
  • CATV & Satellite Optical Receiver Build-in WDM

    CATV & Satelit Optik Panarima Wangun-di WDM

    Fitur 1. Kalayan detéktor optik sensitipitas tinggi. 2. Éta mangrupikeun perwujudan téknologi luhur dina CATV sareng produk sambungan kabel serat L-band 3. Éta tiasa ditampi dina serat optik kalayan satelit 47 ~ 2600MHz sareng sinyal digital sareng analog CATV. 4. instalasi Sederhana; Éta merenah pikeun pangguna pikeun masang. 5. kakuatan input ti + 0 ~ -13dBm. 6. Éta ngagaduhan kamampuan tahan gangguan éléktromagnétik anu saé. 7. Kinerja tinggi tapi harga murah. Diagram Parameter Optical Working Wa ...
  • Satellite Optical Receiver ZSR2600M

    Panarima Optik Satelit ZSR2600M

    Fitur (1) Ngadopsi detéktor optik sénsitip tinggi salaku komponén konci, -8dBm nampi raos (2) Tembok dipasang casing aluminium. (3) Cocog sareng FTTx PON Tech (4) Disipasi panas anu saé (5) Kanggo jaringan HFC sareng sababaraha pangguna (6) Cocog sareng FTTx PON Tech Parameter Téknis Item Indéks Parios Min Tip Max Karakteristik Optik Operasi Panjang gelombang nm 1200 1600 Responsivity A / W ≥0.9 Nampi rentang kakuatan optik dB ...
  • ZSR2600MD L band satellite optical receiver build-in WDM

    ZSR2600MD L band satelit panarima optik ngawangun-di WDM

    Ringkesan Produk ZSR2600MD L band satelit panarima optik mangrupikeun produk anu diulas anu kami dirancang khusus pikeun FTTH / Serat WDM kana struktur jaringan Bumi. Kalayan cangkang alit, struktur sirkuit internal sareng kompak anu wajar sareng indikator kinerja anu saé. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun daérah padumukan sareng jaringan serat optik bumi. CWDM internal, panjang gelombang operasi RFTV nyaéta 1550nm. Lulus panjang gelombang 1310 / 1490nm. Tiasa nyambung sareng EPON, GPON sareng ONU. Karakteristik Kinerja ■ Kanggo ...