SAT-IF CATV Pangiriman

  • CATV & Satellite Optical Receiver

    CATV & Panarima Optik Satelit

    Fitur 1. Kalayan detéktor optik sensitipitas tinggi. 2. Éta mangrupikeun perwujudan téknologi luhur dina CATV sareng produk sambungan kabel serat L-band 3. Éta tiasa ditampi dina serat optik kalayan satelit 47 ~ 2600MHz sareng CATV sinyal digital sareng analog. 4. instalasi Sederhana; Éta merenah pikeun pangguna pikeun masang. 5. kakuatan input ti + 0 ~ -13dBm. 6. Éta ngagaduhan kamampuan tahan gangguan éléktromagnétik anu saé. 7. Kinerja tinggi tapi harga murah. Diagram Parameter Optical Working ...
  • Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter  ZST Series

    Micro CATV & SAT-IF Optical Transmitter ZST Series

    Déskripsi ZST séri mini satelit optik pamancar tiasa dibagi kana ZST1310M (1310nm) sareng ZST1550M (1550nm) numutkeun bédana panjang gelombang, kakuatan optik kaluaran nyaéta 0-10dBm opsional. Fitur 1. Dirancang pikeun jaringan FTTH. 2. Linieritas tinggi, Cocog sareng aplikasi CATV & SAT-IF. 3. Liniér liniér sareng rata. 4.Single-mode serat kaleungitan balik deui tinggi 5. Ngagunakeun alat aktip panguat GaAs. 6.Tltra low noise téknologi. 7. Ukuran langkung alit sareng gampang dipasangna. 8.RED-LED f ...
  • CATV & Satellite Optical Transmitter (ZST9526)

    Pamancar CATV & Satelit Optik (ZST9526)

    Produk Pedaran ZST9526 Satelit Optik Transmitter ngadopsi laser linearitas tinggi DFB kukupu anu langsung dimodulasi pikeun ngirimkeun sinyal 47-862MHz sareng 950 ~ 2600MHz dina serat tunggal. Éta tiasa milih panjang gelombang standar ITU pikeun sistem DWDM kanggo manjangan sareng ngapdet jaringan. Éta tiasa dikuatkeun ku EDFA sareng EYDFA pikeun sistem FTTH anu ageung. Éta tiasa Cocog sareng téknologi FTTx PON naon waé pikeun ngawujudkeun kombinasi CATV, DVB-S, Internet sareng FTTH. ZST9526 Satelit Optik pemancar hiji ...
  • CATV & Satellite Optical Receiver Build-in WDM

    CATV & Satelit Optik Panarima Wangun-di WDM

    Fitur 1. Kalayan detéktor optik sensitipitas tinggi. 2. Éta mangrupikeun perwujudan téknologi luhur dina CATV sareng produk sambungan kabel serat L-band 3. Éta tiasa ditampi dina serat optik kalayan satelit 47 ~ 2600MHz sareng sinyal digital sareng analog CATV. 4. instalasi Sederhana; Éta merenah pikeun pangguna pikeun masang. 5. kakuatan input ti + 0 ~ -13dBm. 6. Éta ngagaduhan kamampuan tahan gangguan éléktromagnétik anu saé. 7. Kinerja tinggi tapi harga murah. Diagram Parameter Optical Working Wa ...
  • Satellite Optical Receiver ZSR2600M

    Panarima Optik Satelit ZSR2600M

    Fitur (1) Ngadopsi detéktor optik sénsitip tinggi salaku komponén konci, -8dBm nampi raos (2) Tembok dipasang casing aluminium. (3) Cocog sareng FTTx PON Tech (4) Disipasi panas anu saé (5) Kanggo jaringan HFC sareng sababaraha pangguna (6) Cocog sareng FTTx PON Tech Parameter Téknis Item Indéks Parios Min Tip Max Karakteristik Optik Operasi Panjang gelombang nm 1200 1600 Responsivity A / W ≥0.9 Nampi rentang kakuatan optik dB ...
  • ZSR2600MD L band satellite optical receiver build-in WDM

    ZSR2600MD L band satelit panarima optik ngawangun-di WDM

    Ringkesan Produk ZSR2600MD L band satelit panarima optik mangrupikeun produk anu diulas anu kami dirancang khusus pikeun FTTH / Serat WDM kana struktur jaringan Bumi. Kalayan cangkang alit, struktur sirkuit internal sareng kompak anu wajar sareng indikator kinerja anu saé. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun daérah padumukan sareng jaringan serat optik bumi. CWDM internal, panjang gelombang operasi RFTV nyaéta 1550nm. Lulus panjang gelombang 1310 / 1490nm. Tiasa nyambung sareng EPON, GPON sareng ONU. Karakteristik Kinerja ■ Kanggo ...