Panarima optik RFoG

  • ZBR104A RFoG ONU xPON

    ZBR104A RFoG ONU xPON

    EATURES ■ xPON Liwat ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode Burst ■ Ngadukung DOCSIS 3.0 atanapi 3.1 ■ Indikator LED pikeun Power ON, Power Optional sareng Return Tx ■ -20dB Testing Port ■ 12VDC Power Adapter ■ Nuturkeun SCTE 174 standar Aplikasi ■ CATV, jaringan HFC ■ RF over Glass Deskripsi PL10-4A simpul optik kompak mangrupikeun platform anu saé pikeun dianggo dina jaringan FTTH sareng FTTB, nganteurkeun DOCSIS hulu sareng hilir, sora, pidéo sareng layanan data kecepatan luhur nganggo aplikasi FTTX. PL10-4A gaduh ...
  • ZBR103A RFoG ONU

    ZBR103A RFoG ONU

    CIRI ■ Fungsi AGC ■ Operasi Mode burst ■ Tipe Laser: FP atanapi DFB ■ -20dB Testing Port ■ 12VDC Power Adapter ■ LED Indikator pikeun Power ON, Input Power sareng Return Tx Applications ■ CATV, jaringan HFC ■ RF tina Deskripsi Gelas ZBR103A compact optik simpul mangrupikeun platform anu saé pikeun dianggo dina jaringan FTTH sareng FTTB, nganteurkeun DOCSIS hulu sareng hilir, sora, pidéo sareng layanan data kecepatan tinggi ngalangkungan aplikasi FTTX. ZBR103A gaduh kontrol gain otomatis sareng fungsi mode burst, patuh kana ...