Raman Optical Amplifier

  • Raman Optical Amplifier  ZRA1550

    Raman Optical Amplifier ZRA1550

    Penguat serat erbium-doped (EDFA), kusabab émisi spontan (ASE) noise sareng cascades, akumulasi noise émisi spontan, bakal ngirangan pisan SNR tina panarima sistem, sahingga ngabatesan kapasitas sistem sareng jarak non-relay. Generasi anyar penguat serat Raman (ZRA1550) ngahontal amplifikasi sinyal optik ku gain optik dihasilkeun ku Stimulated Raman paburencay (SRS). FRA ngagaduhan spéktrum kauntungan anu lega; rubakpita gain tiasa langkung lega ku ...