Chassis-mouted rak

  • 2U 16 Slots Rack Mount Chassis

    2U 16 Slot Rak Gunung Chassis

    2U 16 Chassis Chassis tiasa nampung kombinasi dugi ka 16 lembar modul pidéo sareng modul video / data. Desain AC110 / 220V Switch Mode Power Supply (SMPS) padamelan pikeun ngajantenkeun modul tiasa dianggo sacara mandiri tanpa gangguan tina hiji mareuman kakuatan sareng kagagalan modul sanés dina jero chassis. Reliabilitas tinggi sareng stabilitas unggal modul kahontal. Fitur • 2U 16 Slots Chassis pikeun Media Converter • Ngadopsi Dual Power Supply, éta bakal ningkatkeun reliabilitas ...
  • 2U 14 Slots Rack Mount Chassis

    2U 14 Slot Rak Gunung Chassis

    2U 14 Slot chassis tiasa nampung 14 sét 10 / 100M atanapi 10/100 / 1000M konverter média mandiri. Desain AC110 / 220V Switch Mode Power Supply (SMPS) padamelan pikeun ngajantenkeun modul tiasa dianggo sacara mandiri tanpa gangguan tina hiji mareuman kakuatan sareng kagagalan modul sanés dina jero chassis. Reliabilitas tinggi sareng stabilitas unggal modul kahontal. Fitur • 2U 14 Slots Chassis pikeun Media Converter • Ngadopsi Dual Power Supply, éta bakal ningkatkeun reliabiliti Rack • Sup ...