Produk

  • EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B/EB-401-B

    EOC Slave EB-400/401 EOC Terminal: EB-400-B / EB-401-B

    Parabot terminal EOC mandiri. Téhnologi HomePlug AV / IEEE 1901, ngadopsi chip Qualcomm AR7411, nganggo pita frékuénsi rendah di handap 65MHz, sareng damel sareng peralatan EC-end EOC séri kanggo ngawujudkeun pangiriman sinyal data Ethernet dina jaringan distribusi koaksial. Fungsi WIFI opsional. Fitur produk 1. Konfigurasi témplat hasil ngahijikeun kantor pusat dikirimkeun, sareng alat na pasang sareng muter. 2. Nyayogikeun 1 CABLE sinyal campuran sinyal RF sareng 1 kaluaran sinyal TV RF p ...
  • Outdoor 2 WAY TAP (5~1000 MHz)

    Luar 2 Cara Ketok (5 ~ 1000 MHz)

    HT200B11 Ketok Nilai dB 4 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frékuénsi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.7 0.9 0.5 0.5 0.5 0.4 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.1 0.6 0.7 0.6 0.5 0.5 0.5 301 ~ 400 - 3.2 2.0 1.3 0.8 0.8 0.8 0.5 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.0 1.0 0.9 0.7 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.6 1.1 1.1 1.0 0.8 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.3 1.3 1.2 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.3 2.8 2.2 1.7 1.6 1.5 1.4 1.4 ...
  • Outdoor 4 WAY TAP (5~1000 MHz)

    Keran 4 Cara Ketok (5 ~ 1000 MHz)

    HT400B11 Ketok Nilai dB 8 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frékuénsi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 0,5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 1.8 1.8 1.7 1.6 Ketok Rugi Dina ...
  • Outdoor 8 WAY TAP (5~1000 MHz)

    Luar 8 Cara Ketok (5 ~ 1000 MHz)

    HT800B11 Ketok Nilai dB 11 14 17 20 23 26 29 32 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frékuénsi (MHz) 5 ~ 10 - 3.2 1.6 1.0 0.6 0.5 0.5 0.4 11 ~ 300 - 3.0 1.7 1.0 0.7 0.7 0.6 0.5 301 ~ 400 - 3.2 1.9 1.3 0.9 0.9 0.8 0.5 401 ~ 450 - 3.5 2.0 1.4 1.1 1.0 0.9 0.7 451 ~ 600 - 3.7 2.2 1.5 1.2 1.1 1.0 0.8 601 ~ 750 - 4.1 2.6 1.8 1.5 1.4 1.3 1.2 751 ~ 900 - 4.5 3.0 2.2 1.7 1.7 1.5 1.4 901 ~ 1000 - 4.9 3.5 2.5 2.0 2.0 1.8 1.7 Ketok Loss I ...
  • Outdoor Splitters (5~1000 MHz)

    Splitter outdoor (5 ~ 1000 MHz)

    HT204B21, HT306B21, HT306B21 Parameter Bandwidth 2 Way 3 Way (Balanced) HT306A21 3 Way (henteu saimbang) HT306B21 Loss Insertion In-Out (-dB Max) Frékuénsi (MHz) In-Low In-High 5 ~ 10 4.2 6.5 7.5 4.0 11 ~ 300 4.1 5.9 7.4 3.9 301 ~ 400 4.2 5.9 7.6 4.1 401 ~ 450 4.3 6.0 7.9 4.1 451 ~ 600 4.5 6.4 7.9 4.8 601 ~ 750 4.9 7.2 8.2 4.9 751 ~ 900 5.2 7.8 8.4 5.2 901 ~ 1000 5.3 7.9 8.7 5.4 Port2- Port3 Port2- Port3 Port2- Port4 Port3- Port4 Low- Low Low-High Out-To- Out ...
  • Outdoor Couplers (5~1000 MHz)

    Couplers Luar (5 ~ 1000 MHz)

    HT100B21 Tap Value dB Tap 8 Tap 12 Tap 16 Insertion Loss In-Out (-dB Max) Frékuénsi (MHz) 5 ~ 10 1.6 1.1 1.1 11 ~ 300 1.7 1.2 1.1 301 ~ 400 1.8 1.3 1.2 401 ~ 450 1.9 1.4 1.3 451 ~ 600 2.0 1.6 1.5 601 ~ 750 2.4 2.0 1.7 751 ~ 900 3.0 2.4 2.2 901 ~ 1000 3.5 2.7 2.5 Ketok Loss In-To-Tap (± 1.5dB) 5 ~ 600 8.5 12.0 16.0 601 ~ 1000 8.5 12.5 16.0 Kaluar Ketok Lsolasi (dB Min) 5 ~ 10 18 20 22 11 ~ 600 25 26 28 601 ~ 750 24 26 28 751 ~ 900 21 24 25 901 ~ 1000 19 2 ...
  • 1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1550nm Mini Optical Amplifier (ZOA1550MA)

    1. laser pompa ku modul optik sareng serat er-doped diimpor ti Amérika Serikat. Mesin 2.The dilengkepan kaluaran kakuatan optik sampurna tur dipercaya, stabilisasi sirkuit sareng laser thermoelectric cooler suhu kontrol circuit mastikeun kinerja pangalusna tina sakabeh mesin sareng umur panjang stabil tina laser 3. mesin parantos diwangun-di software microprocessor, kalayan monitoring kaayaan laser, tampilan digital, peringatan kasalahan, manajemén jaringan sareng fungsi-fungsi sanésna. Sakali operasi para ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 2 Fiber Switch Model ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Serat Modél Switch ZJ-1000228-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 2 Fiber Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MD ...
  • 8 Port 1000Mbps Ethernet to 1 Fiber Switch Model ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet ka 1 Serat Saklar Modél ZJ-1000208-S20

    8 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 8 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Port 1000Mbps Ethernet to Fiber Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch ZJ-1000204-S20

    2 Port 1000Mbps Ethernet kana Serat Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 4 Port 100 / 1000M Ethernet + 2 Port Fiber Switch, SC • Satengah atanapi full duplex auto-negosiasi • 100 / 1000Mbps otomatis negosiasi pikeun port tambaga • Auto MDI / M ...
  • 2 Ports 100/1000Mbps Ethernet Fiber Switch Model ZJ-1000102-25

    2 Palabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Serat Saklar Modél ZJ-1000102-25

    2 Palabuhan 100 / 1000Mbps Ethernet Fiber Switch nyaéta média tambaga 1000BASE-FX Ethernet kana serat 1000Base-TX. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi serat jauh dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira. Fitur • 2 Port 100 / 1000M Ethernet + 1 Port Fiber Switch, Single Mode Dual Fiber • Half or full duplex auto-negotiation • 100/1000 Mbps auto-negotiation for ...
  • 1000Mbps SFP Media Converter  ZJ-GS03-PF

    1000Mbps SFP Media Converter ZJ-GS03-PF

    1000Mbps Ethernet RJ45 kana SFP Media Converter ngarobih serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1000Mbps Ethernet RJ45 ka SFP Media Converter • Satengah o ...
123456 Teras> >> Halaman 1/30