PON Optik Daya Méter

  • AOF500 PON Power Meter

    Méter Kakuatan AOF500 PON

    ● Nyayogikeun nilai kakuatan anu béda pikeun 1310 nm, 1490 nm sareng 1550 nm ● Ngalangkungan pangukuran; ● Sakaligus ngukur sareng nampilkeun sora, data sareng sinyal video dina arsitéktur PON anu bénten ● Kalibrasi manual; Modél: AOF500 AOF500T AOF500C AOF500-V01 AOF500-V10 PON méteran kakuatan √ √ √ √ √ VFL (1mW) √ VFL (10mW) √ OPM (+6 ~ -70) √ OPM (+26 ~ -50) √ Pangukuran Karakteristik Utama ...