POE Saklar

  • MINI 4 Port 10/100M ACIVE POE Switch-(4+2) X1006B

    MINI 4 Port 10 / 100M ACIVE POE Switch- (4 + 2) X1006B

    Produk Describle Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE idéal pikeun ngawasa alat Poe sapertos ...
  • 10/100/1000M Isolated PoE Splitter Cable 4812GB

    10/100 / 1000M Isolasi Poe Splitter Cable 4812GB

    Spesifikasi Téknis Nami Produk 10/100 / 1000M Poe Kabel Splitter Model Produk 4812GB Power Supply Tipe 1/2 (+), 3/6 (-); 4/5 (+), 7/8 (-) catu daya Poe Tegangan Input 44-57V DC Tegangan Kaluaran 12V DC Kaluaran Ayeuna 1.25A (MAX) Panyambung 1x RJ45 port input 1x RJ45 kaluaran port 1x DC kaluaran port Jaringan Medium Cat5 ( UTP) atanapi langkung Protokol IEEE 802.3 abdi 10 BASE-T IEEE 802.3 u 100 BASE-TX IEEE 802.3 x Aliran Kontrol IEEE 802.3 af Kakuatan Ngalangkungan Ethernet Rate 10/100 / 1000M ...
  • 10/100M Isolated PoE Splitter Cable 4812G

    10 / 100M Terpisah Poe Splitter Cable 4812G

    Spesifikasi Téknis Nami Produk 10 / 100M PoE Splitter Cable Model Produk 4812G Power Supply Type 1/2 (+), 3/6 (-); 4/5 (+), 7/8 (-) power supply PoE Voltage Input 44- 57V DC Voltage Output 12V DC Output Ayeuna 1.25A (MAX) Panyambung 1x RJ45 port input 1x port kaluaran RJ45 1x DC output port Network Medium Cat5 (UTP) atanapi langkung Protokol IEEE 802.3 i 10 BASE-T IEEE 802.3 u 100 BASE-TX IEEE 802.3 x Aliran Kontrol IEEE 802.3 af Kakuatan dina Ethernet Laju 10 / 100M Status LED P ...
  • 24 Port 10/100/1000M POE Switch-(24+4) 2422GB (Support 1U Standard rack)

    24 Port 10/100 / 1000M POE Switch- (24 + 4) 2422GB (Dukung 1U Standar rak)

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10/100 / 1000Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP ...
  • 24 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(24+2) 2420GB (Desktop Type)

    24 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (24 + 2) 2420GB (Desktop Type)

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10/100 / 1000Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP ...
  • 16 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(16+3) X1621GB (Desktop)

    16 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (16 + 3) X1621GB (Desktop)

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...
  • 16 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(16+3) 1621GB  (Support 1U Standard rack)

    16 Port GIGABIT AKTIF POE Switch- (16 + 3) 1621GB (Dukung 1U Standar rak)

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10/100 / 1000Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP ...
  • 12 Port 10/100M ACTIVE POE Switch-(10+2) 1012B

    12 Palabuhan 10 / 100M AKTIF POE Switch- (10 + 2) 1012B

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...
  • 8 Port Gigabit ACTIVE POE Switch-(8+3) 1011GB

    8 Port Gigabit AKTIF POE Switch- (8 + 3) 1011GB

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...
  • 8 Port GIGABIT ACTIVE POE Switch-(8+2) 1010GB

    8 Pelabuhan GIGABIT AKTIF POE Switch- (8 + 2) 1010GB

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...
  • 8 Port 10/100M ACTIVE POE Switch-(8+2) 1010B

    8 Palabuhan 10 / 100M AKTIF POE Switch- (8 + 2) 1010B

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...
  • 4 Port 10/100M POE Switch-(4+2) 1006B

    4 Port 10 / 100M POE Switch- (4 + 2) 1006B

    Saklar PoE nyayogikeun kakuatan sareng data tina hiji titik, nganggo Power over Ethernet (PoE) nganggo kabel Cat-5 tunggal. Éta tiasa dianggo pikeun naon waé 10 / 100Mbps tautan sareng pasokan kakuatan industri-standar IEEE 802.3af. Algoritme sensor otomatis canggih masihan kakuatan pikeun 802.3af alat tungtung, Salaku tambahan, saklar PoE otomatis nangtoskeun syarat Poe, kagancangan, duplex, sareng jinis kabel nganggo Auto Uplink. Gampang dioperasikeun sareng dipercaya. Saklar PoE cocog pikeun nguatkeun alat Poe sapertos kaméra IP, WLA ...