Pigtail

  • FC Fiber Optical Pigtail

    FC Serat Optik Pigtail

    Pigta serat optik nyayogikeun cara gancang pikeun ngadamel alat komunikasi di lapangan. Éta dirarancang, didamel sareng diuji numutkeun protokol sareng kinerja anu didikte ku standar industri, anu bakal minuhan spésifikasi mékanis sareng kinerja anjeun anu paling ketat. Fitur 1. Produk ngadopsi pin keramik impor sareng impor kabel serat optik kualitas luhur. 2. Ngenalkeun téknologi grinding canggih asing sareng alat-alat grinding pikeun mastikeun simpangan anu aya dina pusat ...
  • LC Fiber Optic Pigtail

    LC Serat Optik Pigtail

    Pigta serat optik nyayogikeun cara gancang pikeun ngadamel alat komunikasi di lapangan. Éta dirarancang, didamel sareng diuji numutkeun protokol sareng kinerja anu didikte ku standar industri, anu bakal minuhan spésifikasi mékanis sareng kinerja anjeun anu paling ketat. Spésipikasi Panyambung A LC Connector B Unterminated Fiber Mode 9 / 125μm Serat Type Simplex Polandia APC Cable Diameter 0.9mm Jaket Bahan PVC Jaket Warna Konéng Panjang 1310nm / 1550nm Durability> ...
  • FC Fiber Optical Pigtail

    FC Serat Optik Pigtail

    Pigta serat optik nyayogikeun cara gancang pikeun ngadamel alat komunikasi di lapangan. Éta dirarancang, didamel sareng diuji numutkeun protokol sareng kinerja anu didikte ku standar industri, anu bakal minuhan spésifikasi mékanis sareng kinerja anjeun anu paling ketat. Spesifikasi Konektor Tipe FC Polandia Tipe UPC / APC Serat Mode OS2 9 / 125μm Panjang gelombang 1310 / 1550nm Serat Count Simplex Serat Kelas G.652.D / G.657.A1 Insertion Loss ≤0.3dB Return Loss UPC≥50dB, APC≥60dB Atte ...