Pamancar optik luar

  • 1310nm Optical Relay Station (ZTX1310R)

    Stasion Relay Optik 1310nm (ZTX1310R)

    Fitur 1. Éta khususna dirancang pikeun penyuluhan jaringan koaksial. 2. Éta ngagaduhan dua fungsi: narima fungsi, pikeun ngaganti panarima optik; fungsi ngirimkeun, kaluaran kakuatan 2 ~ 4mW, anu tiasa dianggo pikeun nyéépkeun 1 ~ 4 titik optik. 3. Pamakéan luar, perumahan anu tahan cai anu saé, tiasa dianggo dina suhu anu parah sapertos -45 ° C ~ + 85. Parameter téknis Item Unit Parameter Optical Receiver bagian Nampi Daya Optik dBm -6 ~ + 2 (khas -1) Palabuhan kaluaran nomer 1/1 atanapi 2/0 ...
  • Outdoor optical transmitter  (ZTX1310W)

    Pamancar optik luar (ZTX1310W)

    Fitur 1. Éta khususna dirancang pikeun penyuluhan jaringan koaksial. 2. Éta tiasa dianggo salaku duanana simpul sareng transmitter alit pikeun nyéépkeun 1 ~ 4 node. 3. Modél luar, tiasa dianggo -45 ~ + 85 ℃. Parameter Spesifikasina Parameter Optical Output Kaluaran No. 1/1 2/0 Bandwidth Gawe (MHz) 47 ~ 862 Panjang gelombang (nm) 1310/1550 Homo Noise Current 7 Input Power (dBm) -6 ~ +2 Typical -1 Fiber Connetor FC / APC Atanapi SC / UPC Optical Return Loss (dB) ≥40 Return Loss RF (dB) ≥16 Unflatne ...